Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Θα καταδικάσει ο κ. Γιαννούλης αντίστοιχη περίπτωση με λεωφορείο που κινούνταν με χειρόφρενο επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ;

Ένα βίντεο που παρουσιάζει λεωφορείο του ΟΑΣΘ να κινείται χωρίς χειρόφρενο «κόστισε» στον οδηγό 10ημερη αργία που επιβλήθηκε από τη διοίκηση του Οργανισμού - Αντίστοιχη περίπτωση στην ΟΣΥ το 2017/2018 «κόστισε» στον οδηγό ποινή απόλυσης ...

Όπως αναφέρει η efsyn, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας την επιβολή της ποινής αναφέρει πως «είναι προφανές ότι η διοίκηση του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα ο ανεκδιήγητος πρόεδρος του Γιώργος Σκόδρας, ενοχλήθηκε από την αλήθεια που βγήκε στην επιφάνεια. Ενοχλήθηκε που θόλωσε η πλασματική εικόνα που παρουσίαζαν τόσο ο ίδιος όσο και ο πολιτικός του προϊστάμενος Κώστας Καραμανλής για τον Οργανισμό».

Απ' ότι φαίνεται ή ο κ. Γιαννούλης είναι αρκετά ευαίσθητος με τους εργαζόμενους που βγάζουν την αλήθεια στην επιφάνεια, ή εκμεταλλεύεται το γεγονός για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη ! 

Εμείς ως καλοπροαίρετοι, πιστεύομε στην ευαισθησία του κ. Γιαννούλη και όχι στο ότι εκμεταλλεύεται τον οδηγό, και θα θέλαμε να του θυμίσουμε ένα παρόμοιο συμβάν που συνέβη το 2017/2018 στην ΟΣΥ, όχι με την απειλή της 10ήμερης αργίας, αλλά με απόλυση !

Καλούμε λοιπόν τον κ. Χρήστο Γιαννούλη, να δείξει την ανάλογη ευαισθησία και να καταγγείλει την τότε διοίκηση της ΟΣΥ (Γ. Αναγνωστόπουλου, Ζ. Γεωργίου, Γ. Γλυκού) και την τότε πολιτική ηγεσία (Χ. Σπίρτζη) σε αντίστοιχη καταγγελία με βίντεο όπως έκανε για τον οδηγό του ΟΑΣΘ.



Να σημειώσουμε ότι ο οδηγός έχει αθωωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό καθώς η ΟΣΥ είχε εφεσιβάλει την πρωτόδικη απόφαση. Εκκρεμούν βέβαια μηνύσεις που έχουν υποβληθεί από τον οδηγό για τα «απόρρητα» πορίσματα σε τέσσερα διευθυντικά στελέχη που χειρίστηκαν την υπόθεση  ...

Παρακάτω σχετικά δημοσιεύματα :