Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανδρας - Ειδυλλίας με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Π.Π.Σ της Ο.ΣΥΣτο Δ.Σ της Ο.ΣΥ Α.Ε διορίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο ΜΑΝΔΡΑΣ-ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Πανωλιάσκος για το υπόλοιπο της θητείας του, με το  ΦΕΚ αρ. φύλλου 472 


Κατόπιν με την ανασυγκρότηση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου (Π.Π.Σ) απόφαση Αριθ. Πρωτ.: 62283/29.11.2017ορίστηκε ως αναπληρωτής στη θέση του  Προέδρου, που είναι ο Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ότι ο κ. Πανωλιάσκος ανέλαβε καθήκοντα σε μία θέση στην οποία ο προκάτοχός του κ. Παναγόπουλος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων, μέλος στο Π.Π.Σ Παναγιώτη Κατσιάδα, είχε αρνηθεί να εκδικάσει υπόθεση που αφορά πειθαρχικό παράπτωμα για οδηγό, (λόγω έλλειψης στοιχείων, αλλά και παραγραφής) η οποία εκδικάστηκε πριν λίγες ημέρες με την ποινή της απόλυσης.

Ο κ. Πανωλιάσκος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός και έχει ένα πλούσιο Βιογραφικό το οποίο σίγουρα δεν θα το αναβαθμίσει με την παρουσία του στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.