Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Συμβαίνει τώρα ! Κλιμάκιο συνδικαλιστών της Ο.ΣΥ απέτρεψαν να φύγουν λεωφορεία από το Α/Σ του Ελληνικού για την ΑνθούσαΠριν λίγο συνδικαλιστές από όλα τα σωματεία της Ο.ΣΥ Α.Ε απέτρεψαν την έξοδο 10 αρθρωτών λεωφορείων που είχαν προγραμματιστεί να πάνε στο Α/Σ της Ανθούσας 


Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 15 συνδικαλιστές από όλα τα σωματεία της ΟΣΥ ΑΕ παρευρέθηκαν αυτή την ώρα στο Α/Σ Ελληνικού και παρεμπόδισαν την έξοδο 10 αρθρωτών λεωφορείων τα οποία είχαν προγραμματιστεί να πάνε στο Α/Σ της Ανθούσας. 

Παράλληλα σήμερα το πρωί συνεχίστηκε η κατάληψη στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ όπου με παρέμβαση των συνδικαλιστών έχουν κλείσει τα γραφεία της διεύθυνσης οικονομικών,  διεύθυνσης συγκοινωνιακού έργου, το γραφείο του γενικού διευθυντή και το γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου, τα οποία κυρίως συντονίζουν το κλείσιμο του αμαξοστασίου του Ελληνικού, το ίδιο έγινε και στο Α/Σ του Ελληνικού στο γραφείο του Διευθυντή αμαξοστασίου.

Τα σωματεία όπως με κοινή ανακοίνωση σήμερα ενημέρωσαν ότι θα μπούνε εμπόδιο στο κλείσιμο του Α/Σ Ελληνικού εμποδίζοντας τα σχέδιά τους και ήδη το σημερινό είναι ένα δείγμα των προθέσεών τους.

Να ενημερώσουμε ότι οι συνδικαλιστές που παρευρίσκονται αυτή τη στιγμή είναι από όλες τις παρατάξεις των Σωματείων, ΔΑΚΕ, ΜΕΤΑ, ΠΑΣΚΕ, ΕΑΣ, ΔΑΣ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ, Ο Πρόεδρος του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ , Εκπρόσωποι από τα Τρόλεϊ και εκπρόσωποι του ΕΚΑ και ΟΣΜΕ