Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Δελτίο τύπου του Προέδρου της ΔΑΚΕ ΙΤ & Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ



Το τελευταίο τρίμηνο δέχομαι έναν απίστευτο, πρωτοφανή, αήθη πόλεμο λάσπης, ύβρεων και απειλών,από ορισμένους «συναδέλφους» και διαχειριστές του μπλόγκ της συνδικαλιστικής παράταξης του Δικτύου Σιδηροδρομικών, αλλά και από πρώην στελέχη της ΔΑΚΕ-Σ που αποστάτησαν και προσχώρησαν στην Ενότητα, καθώς και από ορισμένους συνταξιούχους.


Αφορμή για τον πόλεμο αυτόν στάθηκε η παρουσία μου ως Γεν. Γραμ. της ΓΣΕΕ, στην τριμερή συμφιλιωτική που προκάλεσε η Π.Ο.Σ. με την διοίκηση της Ιταλικής Ιδιωτικής ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα αίτια όμως αυτού του αισχρού πολέμου είναι βαθύτερα και εδράζονται από τους μεν «φίλους» της ΔΑΚΕ σε παλαιότερες και νεότερες προσωπικές διάφορες που είχαν και μαζί μου και με την Παράταξή μας,από τους συνδικαλιστικούς μας αντιπάλους λόγω της μάχης των συσχετισμών στην Ομοσπονδία και στην ΓΣΕΕ!

Είναι προφανές και για τις δύο πλευρές ότι η δράση της ΔΑΚΕ ΙΤ και η παρουσία των στελεχών μας που εμφανίζονται με ξεκάθαρο λόγο και άποψη καθώς και συγκεκριμένο ιδεολογικό-πολιτικό περιεχόμενο, ενοχλεί και τους δήθεν αριστερούς αλλά και τους Νεοφιλελέ συνδικαλιστές!

Η φασιστική και χυδαία συμπεριφορά τους απέναντί μου και απέναντι στα στελέχη της ΔΑΚΕ θα αντιμετωπιστεί συνδικαλιστικά, πολιτικά και νομικά όπου και όταν χρειαστεί!

Όσοι πιστεύουν ότι μας τρομάζουν οι αήθεις επιθέσεις τους και θα σταματήσουμε να εκφράζουμε την άποψη μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους, πλανώνται πλάνην οικτράν!

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια των εργαζομένων, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επάνοδο της Πατρίδας μας στην Ευρωπαϊκή κανονικότητα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πιστή  εφαρμογή και την μη παραβίαση των ελάχιστων βασικών εργασιακών δικαιωμάτων μας!

Στην κορύφωση του Θείου Δράματος εύχομαι σε όλους τους Σιδηροδρομικούς και τις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!

Νίκος Κιουτσούκης
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΙΤ & Γεν. Γραμματέας  ΓΣΕΕ