Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

'' 340 υπηρεσιακοί φάκελοι στην Ο.ΣΥ κάνανε φτερά '' ... νέες καταγγελίες από τον Υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ !!!



<< Σε νέες αποκαλύψεις όσον αφορά τις συγκοινωνίες, προχώρησε ο Υπουργός ΥΠΟΜΕΔΙ Χρ. Σπίρτζης στην εκπομπή  ( στον ενικό ) με τον Νίκο Χατζινικολάου >> !!!  




Όλο εκπλήξεις είναι τώρα τελευταία ο Υπουργός κ. Σπίρτζης καθώς μετά τις αποκαλύψεις με τα εισιτήρια στο μετρό, όπου το πόρισμα μιλάει για υπαλλήλους που έβγαζαν ακατάλληλα τα εισιτήρια και τα πουλούσαν μετά, αναφέρεται τώρα και σε υπαλλήλους στην Ο.ΣΥ χωρίς να είναι σίγουρος διότι όπως λέει,
ίσως στους 340 φακέλους που χάθηκαν να υπάρχουν πλαστά στοιχεία !

Όντως περίεργο είναι ότι ξανά στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του Υπουργού βρίσκονται υπάλληλοι! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην χώρα που ζούμε και η κάθε δήλωση έχει την σημασία της.
Οι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια με διάφορες καταγγελίες που δημιουργούν εντυπώσεις και τελικά όλο και κάτι ξεπουλιέται από πίσω είτε είναι δημόσια περιουσία είτε εργασιακά δικαιώματα ...

Τώρα τελευταία με " πόνο ψυχής " αλλά η ουσία είναι η ίδια!

Στο μέλλον θα δείξει αν τελικά οι καταγγελίες ευσταθούν στο ότι πρόκειται για απλούς υπαλλήλους ή για στελέχη τα οποία οι ίδιοι διορίζουν καθώς και για εξωτερικούς παράγοντες !

Στην Ο.ΣΥ, γνωρίζουμε ότι έχουν ζητηθεί από την νέα διοίκηση εδώ και τρίς (3) μήνες περίπου για όλη τη σειρά του 1996 να καταθέσουν εκ νέου τους τίτλους σπουδών που είχαν καταθέσει κατά τον διορισμό τους και θεωρούμε ότι ο χρόνος αυτός, είναι αρκετός για να έχουν πλήρη εικόνα εάν πρόκειται για πλαστά πιστοποιητικά ή όχι  διότι η προθεσμία κατάθεσης ήταν λιγότερο του ενός μηνός.

Όσον αφορά το μετρό, ήδη ο πρόεδρος του ΣΕΛΜΑ με δήλωσή του, τους έχει καλέσει να αναφερθούν με ονόματα που όπως πάντα αποφεύγουν να πουν,  παρόλο που έχουν το πόρισμα " φωτιά " !

Επίσης περίεργο είναι γιατί δεν τελειώνουν με την έρευνα στην ΣΤΑ.ΣΥ ώστε να έχουν πλήρη εικόνα αλλά προτιμούν να προβαίνουν σε δηλώσεις που μόνο εντυπώσεις προκαλούν, εξάλλου εάν έχουν όλα τα στοιχεία γιατί δεν προχωρούν στις νόμιμες διαδικασίες ως οφείλουν ... ανάλογες τακτικές βλέπαμε και παλιότερα όπου σταδιακά ξεχάστηκαν.

<< Κάποια στιγμή θα πρέπει οι πολιτικοί να αφήσουν αυτές τις τακτικές και να αφήσουν ήσυχους τους υπαλλήλους που έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές στους μισθούς τους και να βρουν άλλους τρόπους αν θέλουν να κάνουν πολιτική για να χτυπήσουν τις προηγούμενες διοικήσεις ... >>

Σύμφωνα με το  www.trolleatzis.com 

ο Υπουργός  ΥΠΟΜΕΔΙ ανέφερε τα εξής:

Επί ημερών ΝΔ, μετατάχθηκαν 900 οδηγοί, απολύθηκαν 120 και χάθηκαν 340 υπηρεσιακοί φάκελοι από την Ο.ΣΥ Α.Ε





ΠΗΓΗ  '' στον ενικό ''