Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Τι αλλάζει στα δρομολόγια των ΜΜΜ - «Τεράστια προβλήματα από Σεπτέμβρη»
«Δεν θα λυθεί το πρόβλημα με την ανάκτηση των αδειών», αναφέρει από την πλευρά του, στην κάμερα του OPEN TV, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΣΥ


Προκειμένου να μην υπάρξει αύξηση της διασποράς το κορονοϊού, αποφασίστηκε να υπάρξει αύξηση των δρομολογίων ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, εντός των μέσων μεταφοράς.

Ωστόσο, αυτή η αύξηση έφερε και αναστολή στις άδειες των εργαζομένων που δουλεύουν στα ΜΜΜ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV αυτοί που έχουν πάρει άδειες δυο εβδομάδων, δεν πρόκειται να ανασταλούν, αλλά αυτό αφορά εργαζόμενους που έχουν ζητήσει λιγότερες ημέρες.

Άλλο ένα θέμα που έχει προκύψει σε ότι αφορά τις μάσκες και τους οδηγούς καθώς και την περασμένη εβδομάδα παρατηρήθηκαν πάρα πολλά πρόστιμα στους οδηγούς που δεν φορούσαν μάσκα. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι βάση της εγκυκλίου, η μάσκα γι' αυτούς είναι προαιρετική και υποχρεωτική για τους επιβάτες.

«Δεν θα λυθεί το πρόβλημα με την ανάκτηση των αδειών», αναφέρει από την πλευρά του, στην κάμερα του OPEN TV, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΣΥ, από τη στιγμή που δεν θα γίνουν προσλήψεις και δεν γίνει αγορά τροχαίου υλικού, «τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο κ. Κωνσταντίνος Σιορίκης ανέφερε ότι πιθανόν τον Σεπτέμβριο να υπάρχουν τεράστια προβλήματα, με το χειμερινό πρόγραμμα και το άνοιγμα των σχολείων. «Και οι οδηγοί όλοι να ανακληθούν θα υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν υπάρχουν λεωφορεία], κατέληξε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΣΥ.

 

Πηγή