Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Στους πεζούς θα παραδίδεται η Λεωφόρος Ειρήνης στην Ηλιούπολη από τα μέσα ΙουνίουΣύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Σταύρο Γεωργάκη, στα μέσα Ιουνίου η Λ. Ειρήνης θα κλείνει από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα για τα αυτοκίνητα και θα παραχωρείται στους πεζούς


Όπως αναφέρει ο κ. Γεωργάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook,  

«Ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από τα μέσα Ιουνίου. Η λεωφόρος Ειρήνης από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυχτα θα μένει κλειστή για τα αυτοκίνητα και θα παραχωρείται στους πεζούς, τα παιδιά και τους ποδηλάτες. Οι επιχειρηματίες των καταστημάτων έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία μας. Ευχόμαστε να πετύχει το πιλοτικό πρόγραμμα -είμαι πολύ αισιόδοξος- για να παραμείνει μόνιμα. Πώς σας φαίνεται η ιδέα;;»

Όσο αναφορά για την Λ Ειρήνης, πρόκειται για έναν κεντρικό δρόμο στην Ηλιούπολη που ξεκινάει από το «Νησάκι» και καταλήγει στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης, απ΄ όπου διέρχεται και η λεωφορειακή γραμμή 237  «ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)» για την οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν θα ακολουθήσει άλλη διαδρομή.