Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Οδηγός της Ο.ΣΥ Α.Ε αγανάκτησε από τις φωνές των επιβατών και κατέβηκε από το λεωφορείο



Σύμφωνα με την koinoniki.gr πριν λίγες ημέρες αγανακτισμένοι επιβάτες έβαλαν τις φωνές στον οδηγό της λεωφ. γραμμής 843 λόγω της πολύωρης αναμονής στις στάσεις, ο οδηγός κατέβηκε από το όχημα λέγοντας στους επιβάτες ότι με αυτή τη κατάσταση δεν οδηγώ ...


Ως κύριος λόγος του εκνευρισμού των επιβατών όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα είναι οι καθυστερήσεις των δρομολογίων, όπου ήρθε και προστέθηκε και το καινούργιο σύστημα με την είσοδο μόνο από την μπροστινή πόρτα του λεωφορείου, πράγμα που καθυστερεί και άλλο το λεωφορείο να ξεκινήσει ... όπως λένε πολλοί «Αν δεν νιώσεις όμως το πρόβλημα στο πετσί σου… δεν καταλαβαίνεις».

Το περιστατικό έχει ως εξής :

«Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα, στο λεωφορείο 843 που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Πέραμα, οι επιβάτες ήταν στριμωγμένοι σαν τις «σαρδέλες» λόγω της καθυστέρησης του δρομολογίου.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι επιβάτες που βρισκόντουσαν μέσα, άρχισαν να τα βάζουν με τον οδηγό (αναιτιολόγητα μεν, αλλά ήταν ο πιο «κοντινός» στη διοίκηση του ΟΑΣΑ, που έπρεπε να τα ακούσει)

Τα «πυρά» του όχλου είχαν να κάνουν κυρίως με την καθυστέρηση του συγκεκριμένου λεωφορείου, ενώ κάποιοι επιβάτες τόνισαν ότι έχουν απευθυνθεί στον ΟΑΣΑ αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Έτσι, από την αγανάκτησή τους ξέσπασαν στον οδηγό σε συνθήκες συνωστισμού εντός του λεωφορείου.

Και εκεί έγινε το «μπάμ». Ο οδηγός πιεσμένος και αγανακτισμένος, σταματάει το λεωφορείο ξαφνικά στη μέση του δρόμου.

Βγαίνει έξω από το λεωφορείο και φωνάζει: «Εγώ με αυτή την κατάσταση δεν μπορώ να οδηγήσω».

Απελπισμένοι κάποιοι επιβάτες, προκειμένου να συνεχίσουν στον προορισμό τους αποφάσισαν να «προστατέψουν» και να εμψυχώσουν τον οδηγό και έτσι εκείνος μπήκε ξανά μέσα στο λεωφορείο και συνέχισε τη δουλειά του».

Το περιστατικό αυτό που πληροφορήθηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η εφημερίδα αναδεικνύει σε όλο του το μέγεθος το πρόβλημα, το οποίο τείνει να γίνει μια δυσβάστακτη καθημερινότητα. 

Η εφημερίδα περιμένει την αντίδραση του ΟΑΣΑ …