Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Δικαίωση εργαζομένων στην ΟΣΥ για το επίδομα ανθυγιεινής εργασίαςΣύμφωνα με το texnikoiosy.blogspot.gr δικαιώθηκαν οι πρώτοι σαράντα εργαζόμενοι στην ΟΣΥ οι οποίοι είχαν προσφύγει στο ειρηνοδικείο Πειραιά για την περικοπή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας βάση της Κ.Υ.Α αριθ. 2/39845/0022 28 ιουνιου 2013


<< Ολοκληρώθηκε η πληρωμή στου πρώτους σαράντα Συναδέλφους που δικαιώθηκαν από το Ειρηνοδικείο Πειραιά (Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών - Εργατικά), για τα “κομμένα” επιδόματα λόγω την παράνομη εφαρμογή του μνημονίου το 2013 από τον τότε Διευθύνων Σύμβουλο ΟΣΥ  κο Οικονόμου Ιωάννη.
Σύμφωνα με την Απόφαση 2/2018, υποχρεώνει την ΟΣΥ να καταβάλει άμεσα σε έκαστο των εναγόντων το ποσό  1028ε

Αισιοδοξούμε, προβάλλοντας τεκμηριωμένα νομικά επιχειρήματα και δεδομένο τις θετικές δικαστικές αποφάσεις θα έχουμε αίσια αποτελέσματα, το Εφετείο να υποχρέωση την ΟΣΥ να καταβάλει και τα δικαστικά έξοδα. (450ε)

Υπενθυμίζουμε, ότι οι δικαστικές διεκδικήσεις του Σωματείου μας συνεχίζονται για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους. Ο ρυθμός έκδοσης των αποφάσεων διαφέρει ανάλογα με τους Δικαστές.
Το Σωματείο αναλαμβάνει να οργανώσει τις προσφυγές, χωρίς καμία εργολαβική επιβάρυνση και να καλύψει τα έξοδα (αμοιβή νομικών συμβούλων, παράβολα, τέλη απογραφικού, δικαστικό επιμελητή, κλπ) τα οποία θα κρατηθούν σε δόσεις από τη μισθοδοσία.

Είμαστε συνέχεια δίπλα σας και προσπαθούμε να σας ενημερώνουμε πλήρως, άμεσα, έγκαιρα & έγκυρα, όλα τα τηλέφωνά μας είναι γνωστά και πάντα διαθέσιμα.

Ο αγώνας για να φέρει αποτελέσματα, πρέπει να έχει διάρκεια, συνέχεια και στόχο.

Για το Δ.Σ
Καραμητόπουλος Αθανάσιος,  Πρόεδρος
Σιδερής Πέτρος, Γ. Γραμματέας >>


Πηγή