Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Οι διαχειριστές του citybusdrivers ευχαριστούν τα blogs τις παρατάξεις και τους συναδέλφους για την υποστήριξή τους


Οι Διαχειριστές του citybusdrivers ευχαριστούν το athenstransport.com, το athenstransitgr.blogspot.gr, το trolleatzis.com, τον συνδυασμό ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Ο.ΣΥ και το προεδρείο του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ το οποίο ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας, για την συμπαράσταση τους και την αλληλεγγύη που δείξανε, όπως επίσης και τους συναδέλφους οι οποίοι με μηνύματα και τηλεφωνήματα δεν σταμάτησαν να μας συμπαραστέκονται. 


Πριν ένα χρόνο μία ομάδα οδηγών δημιουργήσαμε το blog citybusdrivers πρωτίστως για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους οι οδηγοί λεωφορείων της Ο.ΣΥ Α.Ε και την ενημέρωση σχετικά με την εργασία τους.

Οι καθημερινοί διαπληκτισμοί μεταξύ οδηγών και επιβατών οι οποίοι οφείλονται στην συντριπτική πλειοψηφία σε καθυστερήσεις δρομολογίων, λόγω του κακού προγραμματισμού, των εικονικών χρόνων διαδρομής δρομολογίων, των ανεπάνδρωτων βαρδιών, η έλλειψη οχημάτων, αλλά και οι εργασιακές μας συνθήκες, μας ανάγκασαν να αναδείξουμε μέσω δημοσιευμάτων ότι οι οδηγοί των λεωφορείων είναι οι τελευταίοι που ευθύνονται για το κακό συγκοινωνιακό έργο, ώστε το επιβατικό κοινό να απευθύνεται στους πραγματικά υπεύθυνους.

Σε κάθε περίπτωση τα δημοσιεύματά μας βασίζονται σε πραγματικά γεγονότα και αδιάψευστα στοιχεία, μέσα από επίσημα έγγραφα και είναι στην διάθεση του κάθε θιγόμενου.

Όποιος θίγεται, προσβάλλεται ή συκοφαντείται από κάποιο δημοσίευμα μας, υπάρχουν δύο τρόποι να μας διαψεύσει επιλέγοντας, είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στέλνοντας τα στοιχεία τα οποία επικαλείται, είτε μέσω της νομικής οδού.
  • Όποιος επιλέγει την ηλεκτρονική αλληλογραφία, εάν τα στοιχεία που θα μας σταλούν μπορούν να μας διαψεύσουν, είμαστε υποχρεωμένοι να ανασκευάσουμε με νέο δημοσίευμα, αλλά και έτοιμοι να δεχτούμε τις κυρώσεις των πράξεών μας.
  • Όποιος επιλέγει την νομική οδό, την απάντηση θα την πάρει εκεί που επέλεξε, όπου εμείς θα καταθέσουμε τα στοιχεία τα οποία στηρίζουν τα γραφόμενά μας.
Συνεχίζουμε την ανάδειξη των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας στην εργασία μας, αλλά και για το κοινό συμφέρον, την ασφαλή, ποιοτική και αξιόπιστη συγκοινωνία.

Όσο αναφορά την αξιοπιστία του bolg δεν θα κάνουμε εκπτώσεις σε κανέναν !!!