Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Αδιέξοδο μεταξύ δήμου Κορυδαλλού, ΟΑΣΑ και εμπόρων της οδού Αθηνάς…



Σε αδιέξοδο οδηγήθηκε η νέα συνάντηση που έγινε στο δήμο Κορυδαλλού μεταξύ όλων των εμπλεκομένων για το πρόβλημα με τα κολωνάκια στην οδό Αθηνάς. Μία συνάντηση που σας περιγράψαμε νωρίτερα με την αποκάλυψη για το εξώδικο από πλευράς των εμπόρων.


Ο πρόεδρος των συνδικαλιστών των εργαζομένων του ΟΑΣΑ ξεκαθάρισε ενώπιον του δημάρχου Σταύρου Κασιμάτη και των εκπρόσωπων των εμπορων ότι θα πρέπει να βρεθεί άμεση λύση για τον συγκεκριμένο δρόμο, ούτως ώστε να μην αναγκαστούν να αλλάξουν το δρομολόγιο. «Η αλλαγή του δρομολογίου είναι θα είναι για εμάς έσχατη λύση», υποστήριξε και εξήγησε ότι η τοποθέτηση των κολωνακίων είναι απαραίτηση.

Η συγκεκριμένη λύση, ωστόσο, προκαλεί τις σφοδρές αντιδράσεις από τους εμπόρους που έχουν τα μαγαζιά τους στην οδό Αθηνάς, με τους οποίους έχει έρθει αντιμέτωπος ο δήμαρχος Κασιμάτης επειδή το δημοτικό του συμβούλιο αποφάσισε να τοποθετηθούν τα κολωνάκια για την αποτροπή της παύσης των δρομολογίων του ΟΑΣΑ από τον συγκεκριμένο δρόμο.

«Τα λεωφορεία δεν πρέπει να φύγουν από τον Κορυδαλλό γιατί εξυπηρετούν τους ασθενέστερους οικονομικά πολίτες», επεσήμανε σε όλους τους τόνους ο Κασιμάτης, ο οποίος ωστόσο φέρεται να έδωσε σιωπηρή εντολή για την προσωρινή παύση της τοποθέτησης των κολωνακίων, μέχρι να προσδιοριστεί επακριβώς το πλαίσιο της αστυνόμευσης του δρόμου από την τροχαία, από την οποία αναμένει και την δέσμευση για την ασφαλή διέλευση των λεωφορείων, σε περίπτωση που τελικά δεν μπουν τα κολωνάκια.


Κάτι τέτοιο, βέβαια, είναι αμφίβολο εάν θα συμβεί, οπότε το θέμα με την τύχη της συγκεκριμένης παρέμβασης εξαρτάται αποκλειστικά από την διάθεση των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, αφού σε περίπτωση που αποφασίσουν να κάνουν πράξη την προειδοποίησή τους για αλλαγή δρομολογίου, τα κολωνάκια θα τοποθετηθούν κανονικά.