Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Νέα έφοδος αγνώστων και καταστροφή ακυρωτικών μηχανημάτωνΈξι ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων κατέστρεψαν άγνωστοι αργά το Σάββατο το βράδυ στον σταθμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου στο Μοναστηράκι.


Δεκαπέντε με 20 άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, κρατώντας ρόπαλα και λοστούς προκάλεσαν ζημιές στα μηχανήματα και τράπηκαν σε φυγή πριν προλάβουν να φτάσουν άνδρες της αστυνομίας.

Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή το νέο κρούσμα βανδαλισμών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η χθεσινή, νέα επιδρομή των βανδάλων σε μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων, χωρίς να γίνει ούτε μια προσαγωγή, στο σταθμό του Μοναστηρακίου, αποδεικνύει ότι καθημερινά διευρύνεται ένα ανησυχητικά μεγάλο κενό στην ασφάλεια των πολιτών.

Ό,τι και να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας και ο κατ' ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η κατάσταση με τους "γνωστούς - αγνώστους" είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Δυστυχώς, όπως φαίνεται, κανείς σε αυτήν την Κυβέρνηση δεν δείχνει, ούτε να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης, ούτε την αναγκαιότητα της λήψης των αναγκαίων μέτρων».