Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Οι πρώτες αγωγές για 13ο, 14ο μισθό – ΟδηγόςΤις δύο πρώτες αγωγές για την αναδρομική δικαστική διεκδίκηση Δώρων Εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και Επιδόματος Αδείας, κατέθεσαν σήμερα μέλη του Ανεξαρτητου Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. 


Οι αγωγές κατατέθηκαν από εργαζόμενους ΙΔΑΧ και ορίστηκαν να εκδικαστούν την 10η Ιανουαρίου 2017.

Στην ανακοίνωσή τους προς τα μέλη του το Σωματείο κάνει αναφορά στο σημερινό δημοσίευμα της aftodioikisi.gr υπό τον τίτλο: «Έτσι μπορούν να διεκδικήσουν αυξήσεις οι δημοτικοί υπάλληλοι (ρύθμιση)».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της στις 19 Δεκεμβρίου 2016 η aftodioikisi.gr μετά το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας και το Ειρηνοδικείο Λαμίας με ΑΠΟΦΑΣΗ του άνοιξε «παράθυρο» για την επιστροφή των καταργημένων δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επίδομα Αδείας σε δημοσίους υπαλλήλους


Φωτο από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Σωματείου όπου αποφασίσθηκε και η κατάθεση των πρώτων αγωγών

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου: 

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Συνάδελφοι ,για άλλη μια φορά το Σωματείο μας είναι πρωτοπόρο στις διεκδικήσεις για τα συμφέροντα των εργαζομένων,γιατί αυτή ειναι η δουλειά του.

***ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ 22/11/2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 151 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.2103428128 ΚΙΝ. 6944948598

https://asekyda.blogspot.gr email asekyda@gmail.com

Fb: Ανεξάρτητο σωματείο

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Ανεξάρτητο Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων τού ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι σε συνεργασία με το Δικηγορικό Γραφείο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΣΣΥΒΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ξεκίνησε την διαδικασία αναδρομικής δικαστικής διεκδικήσεως των Δώρων Εορτών Χριστουγέννων – Πάσχα και Επιδόματος Αδείας πού καταργήθηκαν από 01.01.2013 με τους Μνημονιακούς Νόμους και η διεκδίκηση αφορά τά έτη 2014, 2015 και 2016.

Ηδη κατατέθηκαν δύο (2) πρώτες αγωγές υπαλλήλων -μελών τού Σωματείου μας και η πρώτη δικάσιμος, για τους εξ αυτών Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου, ορίστηκε η 10η Ιανουαρίου 2017.

Λεπτομέρειες για τους όρους και τά στοιχεία πού χρειάζονται για τις αγωγές, από το Σωματείο μας .

Το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Ράπτης

Γεν.Γραμματέας

Βασίλειος Ράμπιας***