Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο ΟΑΣΑ δημιουργεί νέους διαύλους επικοινωνίας με τους επιβάτες !!!Ο ΟΑΣΑ δημιουργεί νέους διαύλους επικοινωνίας και ενημέρωσης για το επιβατικό κοινό της Αθήνας. Εγκαινιάζει την επίσημη παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις σελίδες «OASA.GR»  στο Facebook και το Instagram 

Πρώτη δράση που υλοποιείται μέσα από τις επίσημες σελίδες είναι ο διαγωνισμός φωτογραφίας & video με τον συμβολικό τίτλο: «Μέσα».   

Στόχος του Οργανισμού είναι να δουν οι πολίτες τα Δημόσια Μέσα Μετακίνησης της Αθήνας (λεωφορεία, μετρό, τραμ, ηλεκτρικό, τρόλεϊ) με διαφορετική ματιά και διάθεση, να εμπνευσθούν και να φωτογραφήσουν ή και να βιντεοσκοπήσουν στιγμές από την καθημερινή τους μετακίνηση, αποτυπώνοντας την Αθήνα και τα Μέσα με τη δική τους διαφορετική οπτική. 

Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός: 

1.    Κάντε follow τη σελίδα «OASA.GR» στο Instagram, ή μπείτε στη σελίδα «OASA.GR» στο Facebook. 
2.    Ανεβάστε την πρωτότυπη φωτογραφία ή το video σας, γράφοντας @oasa.gr και #oasagr 
3.   Διεκδικήστε ένα από τα 27 δώρα του ΟΑΣΑ για τον πρώτο κύκλο του διαγωνισμού, ο οποίος έχει  ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί  στις  31.12.2016. 

Δώρα: 

Κατηγορία: Ασπρόμαυρη φωτογραφία (9 βραβεία) 

1ο βραβείο | Μία ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών 
2ο-4ο βραβείο | Από μία τριμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 
5ο - 9ο βραβείο | Από μία μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 

Κατηγορία: Έγχρωμη Φωτογραφία (9 βραβεία) 

1ο βραβείο | Μία ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών 
2ο - 4ο βραβείο | Από μία τριμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 
5ο - 9οβραβείο | Από μία μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 

Κατηγορία: Βίντεο (9 βραβεία) 

1ο βραβείο | Μία ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών 
2ο - 4ο βραβείο | Από μία τριμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 
5ο - 9οβραβείο | Από μία μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών 

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν τρεις κύκλοι με διαφορετικό  θέμα και οι νικητές κάθε κύκλου θα ανακοινώνονται ταυτόχρονα στις σελίδες του ΟΑΣΑ στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM. 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ, κ. Ιωάννης Σκουμπούρης, «Στόχος μας είναι να (ξανα)ανακαλύψουμε την καλλιτεχνική πλευρά της καθημερινότητάς μας στα Μέσα Μεταφοράς και μαζί να δημιουργήσουμε όμορφες εικόνες που θα μας εμπνεύσουν. 

Ο ΟΑΣΑ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης και εκσυγχρονισμού των αστικών συγκοινωνιών. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε δίπλα μας το επιβατικό κοινό, τους πολίτες. 

Να μας βοηθήσουν ώστε μαζί να αναδείξουμε την πολυδιάστατη κοινωνική προσφορά των Δημόσιων Μέσων Μετακίνησης στην πόλη». 

Διαβάστε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής εδώ : http://bit.ly/2fKRQIN

 πηγή www.dikaiologitika.gr