Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) - Απάντηση του Υπ. Μεταφορών !!!


Την παραίτηση του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) Παναγιώτης Βόγκας.Ο κ. Βόγκας (οικονομολόγος) είχε τοποθετηθεί διευθύνων σύμβουλος, κατόπιν πρότασης του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Ωστόσο, το πρώτο διάστημα της θητείας του είχε έρθει σε αντιπαράθεση, σχετικά με επιχειρησιακά ζητήματα της εταιρείας, με τον νυν πρόεδρο Σταύρο Στεφόπουλο (αρχιτέκτων, επιλογή κι αυτός του ΣΥΡΙΖΑ), ενώ το τελευταίο διάστημα είχαν εκδηλωθεί έντονες διαφωνίες με τους εργαζομένους, λόγω της ΣΣΕ, των προαγωγών προσωπικού, κτλ.

Απάντηση του Υπ. Μεταφορών για την παραίτηση του κ. Βογκα - 26/07/16

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του metaforespress.gr, σχετικά με την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της ΣΤΑΣΥ (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός) Παναγιώτη Βόγκα,  στελέχη του υπουργείου Μεταφορών σημειώνουν τα ακόλουθα:


«Ο κ. Βόγκας, ο οποίος χαίρει εκτίμησης του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. Ο κ. Βόγκας, ο οποίος βοήθησε στην αποκάλυψη παθογενειών στην ΣΤΑΣΥ, θα τοποθετηθεί πιθανότατα στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΑ».

Φώτης Φωτεινός