Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Συνεργασία ΟΑΣΑ και υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου στην Αθήνα !!!



Στα πλαίσια της ασφαλέστερης μετακίνησης με τα ΜΜΜ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία εκπροσωπήθηκε από ομάδα ανωτάτων αξιωματικών και του ΟΑΣΑ, που εκπροσωπήθηκε από το   Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού κ. Ι. Σκουμπούρη μαζί με διευθυντικά στελέχη του οργανισμού, με στόχο την καλύτερη και ασφαλέστερη καθημερινή εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου από τα ΜΜΜ (Μετρό, Λεωφορεία και Τρόλεϊ).

 Στα θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

-      Η βελτίωση επιτήρησης των λεωφορειολωρίδων

-      Η καλύτερη επιτήρηση σημείων του οδικού δικτύου λόγω παράνομης στάθμευσης.

-      Το ζήτημα της ασφάλειας των λεωφορειακών γραμμών και των σταθμών του Μετρό.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιωάννης Σκουμπούρης η συνεργασία θα συνεχιστεί με νέα συνάντηση που θα γίνει σύντομα, κατά την οποία θα εξειδικευτούν συγκεκριμένα μέτρα ώστε να αρχίσει άμεσα η εφαρμογή τους.

Στη συνεργασία περιλαμβάνεται η δημιουργία κοινής Συντονιστικής Ομάδας η οποία θα συνεδριάζει σε τακτική βάση (μηνιαία).


Με την ευκαιρία αυτή ο ΟΑΣΑ διευκρινίζει ότι καμία αλλαγή των δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ που διέρχονται καθημερινά από την οδό Πατησίων έχει συμβεί.