Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Τουριστικά ανοιχτού τύπου κλείνουν τον δρόμο στην δημόσια αστική συγκοινωνία (Video) !!!

<<Όπως πάντα η δημόσια αστική συγκοινωνία τελευταία προτεραιότητα>>.


Καθημερινά οι οδηγοί αστικών λεωφορείων της Ο.ΣΥ αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία συγκοινωνιακού έργου.

Δεν είναι μόνο ότι δεν τους δίνεται προτεραιότητα, ότι έχουν κάνει κατάληψη τα παράνομα παρκαρισμένα στις αφετηρίες και τις στάσεις, αυτοσχέδιες πιάτσες ΤΑΧΙ σε στάσεις λεωφορειολωρίδες κτλ. ποδήλατα στις λεωφορειολωρίδες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, έχουμε και τα τουριστικά λεωφορεία ανοιχτού τύπου ! 

Στο video που θα δείτε, τουριστικά λεωφορεία ανοιχτού τύπου στην Ακρόπολη, έχουν κάνει πλήρης κατάληψη  του οδοστρώματος και δεν τους ενοχλεί κανείς, με αποτέλεσμα να μην ξεκινάνε τα λεωφορεία της γραμμής 230 στην ώρα τους! 
Η δημόσια αστική συγκοινωνία θα πρέπει να περιμένει, να κόψουν εισιτήρια οι επιβάτες των τουριστικών να κάνουν επιβίβαση - αποβίβαση και ο κόσμος ξεροσταλιάζει στις στάσεις και μη γνωρίζοντας τι συμβαίνει να επιτίθεται φραστικά στους οδηγούς λόγω των καθυστερήσεων. 
Και δεν είναι μόνο αυτό, αρκετά δρομολόγια χάνονται λόγω του χρόνου διαδρομής που δίνεται σε κάθε δρομολόγιο για την εκτέλεσή του, με αποτέλεσμα να χάνονται αρκετά δρομολόγια καθώς το λεωφορείο που έχει καθυστερήσει, πηγαίνει κενό στην αφετηρία ώστε να προλάβει στην προγραμματισμένη ώρα του επόμενου δρομολογίου! 

Ας μην αναρωτιούνται λοιπόν οι επιβάτες γιατί τα λεωφορεία περνάνε << ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ>>

Οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ομαλή λειτουργία των ΜΜΜ και να μην αναρωτιούνται  γιατί δεν έχουμε συγκοινωνία ρίχνοντας έμμεσα τις ευθύνες στους οδηγούς!

Ο καθένας κάνει ότι θέλει και δεν τον ενοχλεί κανείς, όλα εις βάρος των οδηγών των ΜΜΜ και των επιβατών !!!




Πηγή video : Vasillikos Gatos


citybusdrivers