Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Φωτιά σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη λεωφ. γραμμή 314 «Στ. Δουκ. Πλακεντίας – Ραφήνα» στη λεωφόρο Μαραθώνος

Φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο, σήμερα το πρωί της Δευτέρας, στην Παλλήνη, επί της λεωφόρου Μαραθώνος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Open, φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο λεωφορείο που κινούταν πάνω στη λεωφόρο Μαραθώνος, στις 5:30 το πρωί της Δευτέρας, στην περιοχή της Παλλήνης. Το λεωφορείο εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσε δρομολόγιο και ήταν γεμάτο με επιβάτες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο με ασφάλεια, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με 3 οχήματα και 7 πυροσβέστες, όπου και κατέσβησαν τη φωτιά.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΑ

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) ενημερώνουν ότι σήμερα το πρωί λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή 314 «Στ. Δουκ.

Πλακεντίας – Ραφήνα» του ΟΑΣΑ, παρουσίασε ηλεκτρολογική βλάβη με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη. Οι τέσσερις επιβάτες που επέβαιναν στο όχημα και ο οδηγός, αποβιβάστηκαν εγκαίρως και με ασφάλεια.

Κλιμάκιο του ΟΑΣΑ διενεργεί επιτόπου αυτοψία για τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος.

Παράλληλα, ο Οργανισμός προχωρά άμεσα στη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής εμπειρογνωμόνων ,προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια του συμβάντος.

Δείτε το tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στο λεωφορείο στην Παλλήνη:


Δείτε το βίντεο για τη φωτιά στο λεωφορείο στην Παλλήνη: