Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

TikToker σπάει με το κεφάλι του το τζάμι σε τρένο του ΗΣΑΠ [vid]

 Οι βανδαλισμοί στους συρμούς του ΗΣΑΠ έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα

Μεγάλες διαστάσεις παίρνουν οι βανδαλισμοί στους συρμούς του ΗΣΑΠ, αλλά το σκηνικό με το νεαρό που σπάει με το κεφάλι του τζάμι ξεπερνάει κάθε... φαντασία.

Είναι κάποια σκηνικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τα οποία αδυνατείς να πιστέψεις.

Ένα από αυτά λοιπόν ανέδειξε το πρωί της Παρασκευής το Mega σε ρεπορτάζ για τους βανδαλισμούς που γίνονται στους συρμούς του ΗΣΑΠ, οι οποίοι έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα και από 14 το μήνα που γίνονταν το 2020, έχουν φτάσει φέτος τους 21.

Όπως εξήγησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο διευθυντής της γραμμής 1 του ΗΣΑΠ, Ηλίας Μανίκας, τα περιστατικά αυτά συμβαίνουν συνήθως εν κινήσει από ομάδες νεαρών.

«Έχουμε αυτά τα πολύ συχνά περιστατικά. Ομάδες νεαρών ατόμων σπάνε η ξεκολλάνε τα τζάμια. Τα σπάνε με διάφορους τρόπους. Δεν ξέρω τι μορφή αντίδρασης είναι αυτή. Επειδή αυτό γίνεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής, δεν μπορούμε να έχουμε φύλαξη. Αυτές οι ομάδες δεν δρουν όταν υπάρχει κόσμος στο βαγόνι» σημείωσε.

Το έσπαγε με το κεφάλι του

Μάλιστα στην εκπομπή προβλήθηκε video που ανέβηκε στο TikTok και δείχνει ένα νεαρό να προκαλεί ζημιές στον συρμό με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο.

Και αυτό γιατί όπως μπορείτε να δείτε σπάει το τζάμι με το κεφάλι του ρίχνοντας κουτουλιές.

  

Πηγή