Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Σοβαρό τροχαίο στην Βάρκιζα - ΙΧΕ «εμβόλισε» άλλο αυτοκίνητο και το κόλλησε πάνω στο λεωφ. της ΟΣΥ της λεωφ. γραμμής 171 [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην Βάρκιζα επί της οδού Β. Κωνσταντίνου - Τραυματίες οδηγός και συνοδηγός ΙΧΕ - Καβάλησε το κράσπεδο εμβόλισε το ΙΧΕ και το παρέσυρε πάνω στο λεωφορείο 


Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 11:00 όταν ΙΧΕ που οδηγούσε ηλικιωμένος κινούνταν επί της Λ. Αθηνών - Σουνίου με κατεύθυνση προς Βάρκιζα και για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας του, καβάλησε το κράσπεδο πέρασε την διαχωριστική νησίδα και καρφώθηκε στο ΙΧΕ που βρίσκονταν σταματημένο στο φανάρι επί της οδού Β. Κωνσταντίνου απέναντι από το Yabanaki το οποίο το παρέσυρε και το κόλλησε κυριολεκτικά πάνω στο λεωφορείο της λεωφορειακής γραμμής 171 «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΒΑ»ΡΚΙΖΑ» που ήταν παράπλευρα σταματημένο στο φανάρι.

Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή,  από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς το ΙΧΕ που ξέφυγε της πορείας του πέρασε την μία λωρίδα κατεύθυνσης της Β. Κωνσταντίνου (άνοδος) και έφτασε στην άλλη. Από τύχη δεν υπήρχαν μοτοσυκλέτες σταματημένες στο φανάρι ως συνήθως.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός και συνοδηγός του ΙΧΕ που «εμβολίστηκε» τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.






citybusdrivers