Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Συνέντευξη του Υπουργού Μεταφορών στην εκπομπή «Evening Report» [video] του «Action 24»



Συνέντευξη του Υπουργού Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στο «Action 24» και στην εκπομπή «Evening Report» - Μειωμένες κατά 85% με 90% οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Όπως ανέφερε ο κ. Καραμανλής η επιβατική κίνηση έχει πέσει στο 85% με 90%, ενώ παράλληλα το υπουργείο έχει λάβει όλα τα μέτρα πάντα με σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, γίνονται όλες οι απαραίτητες απολυμάνσεις στο τέλος της βάρδιας και οι εργαζόμενοι είναι προμηθευμένοι με όλα τα μέτρα που πρέπει να έχουν.

Ο Υπουργός Μεταφορών ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ που δίνουν τον δικό τους αγώνα κάτω από πάρα πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Υπουργός, για να υπάρχει αδιάλειπτη λειτουργία στα ΜΜΜ, στις ώρες αιχμής από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 10:00 το πρωί και από τις 15:00 έως τις 18:00 τα δρομολόγια είναι κανονικά ενώ μειώνονται στις ώρες που δεν υπάρχει μεγάλη επιβατική κίνηση και όσο αναφορά το Μετρό οι χρονοαποστάσεις είναι όπως την καλοκαιρινή περίοδο.

Όπως τόνισε ο κόσμος προτιμάει το λεωφορείο παρά το Μετρό, ενώ ο ΟΑΣΑ παρακολουθεί καθημερινά τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και κάνουμε όλες τις απαραίτητες προσαρμογές για να εξυπηρετήσουμε αυτούς που πρέπει να πάνε στη δουλειά τους, τους ανθρώπους που πρέπει να πάνε στα νοσοκομεία, τους ανθρώπους που πρέπει να πάνε στα σούπερ μάρκετ, τους ανθρώπους που πρέπει να κρατήσουν όρθιο τον παραγωγικό ιστό της χώρας.