Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής «βλέπει θετικά» την υπογειοποίηση του ΗΣΑΠΣυνάντηση δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από τον Πειραιά μέχρι το Νέο Φάληρο


Συνάντηση το πρωί της Τρίτης με τον Γιάννη Μώραλη

Με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή είχε το πρωί της Τρίτης συνάντηση εργασίας ο Γιάννης Μώραλης. Ο δήμαρχος Πειραιά έθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet, στον υπουργό Μεταφορών το - κομβικής σημασίας για το κυκλοφοριακό – ζήτημα της υπογειοποίησης των γραμμών του ΗΣΑΠ από τον Πειραιά μέχρι το Νέο Φάληρο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθ’ ύλην υπουργός της κυβέρνησης έδειξε να αντιλαμβάνεται τη σημασία αυτής της λύσης. Είναι μάλιστα θετικός στην αναζήτηση πόρων από ΕΣΠΑ για να χρηματοδοτηθεί το έργο που θα διευκολύνει σημαντικά την κίνηση στην είσοδο και την έξοδο της πόλης.

Επιπλέον ο Κώστας Αχ. Καραμανλής εξέφρασε την επιθυμία του να κατέβει εκ νέου στον Πειραιά, έχοντας ψηλά στην ατζέντα του την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων για την ολοκλήρωση επιτέλους των έργων του Μετρό και του Τραμ.