Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ισόβιος αποκλεισμός από τα ΜΜΜ για χυδαίες επιθέσεις σε γυναίκες - ΦΩΤΟ


Αρχικά αποκλείστηκε για 90 ημέρες έπειτα από αλλεπάλληλα κρούσματα επιθέσεων σε γυναίκες. Πλέον η υπηρεσία μεταφορών του Πόρτλαντ, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης, απαγόρευσε διά βίου επιβίβαση στα μέσα μεταφοράς στον 32χρονο Τζάρεντ Γουόλτερ.

Μάλιστα, υπάρχει εντολή να συλληφθεί αν θεαθεί σε οποιοδήποτε μέσο, καθώς κατηγορείται για σειρά χυδαίων επιθέσεων κατά τις οποίες είτε έκοβε, είτε κολλούσε είτε αυνανιζόταν σε μαλλιά γυναικών.


Ο "κουρέας TriMet" όπως αποκαλείται ο Γουόλτερ τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό ενώ ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού.


Ο Γουόλτερ συνελήφθη τον προηγούμενο μήνα για 16 περιστατικά επιθέσεων περιλαμβανομένων της παρενόχλησης και της σεξουαλικής κακοποίησης στη δημόσια συγκοινωνία. Αυτήν τη στιγμή είναι στη φυλακή καθώς οι κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να κάθεται δίπλα σε μια γυναίκα, να αγγίζει τον μηρό της και να βάζει το χέρι του στην τσέπη της.


Τον Μάιο του 2013 ο Γουόλτερ παραδέχτηκε την ενοχή του για περιστατικά που άφηνε το γενετήσιο υλικό του πάνω σε επιβάτιδες σε λεωφορεία στο Όρεγκον. Ένα άτομο τον κατήγγειλε αλλά επεσήμανε ότι έφυγε αμέσως μετά την πράξη του. Εβδομάδες πριν είχε φυλακιστεί επειδή είχε κόψει ή κολλήσει με κόλλα τα μαλλιά γυναικών που επιβιβάζονταν στα Μέσα TriMet το 2009. Το 2017 είχε κόψει τα μαλλιά ενός κοριτσιού. Είχε εκτίσει ποινή τριών ετών για τα αδικήματα του 2009 αλλά και για καταδίκες για διαρρήξεις και κλοπές ταυτοτήτων.





ΠΗΓΗ