Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο της ΟΣΥ στη Διδότου - Τραυματίστηκε ο οδηγόςΔείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newpost.gr


Στο έλεος της ανομίας και της αναρχίας για μια ακόμη φορά η Αθήνα. Από θαύμα γλίτωσε τα χειρότερα ο οδηγός λεωφορείου που δέχτηκε επίθεση απο άγνωστα άτομα το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Διδότου. Λίγο πριν απο τις 23:00 το βράδυ ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 230  που εκτελούσε το δρομολόγιο Ακρόπολη- Ζωγράφου, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση απο ομάδα τριών τουλάχιστον ατόμων οι οποίοι εκτόξευσαν κατά του οχήματος πέτρες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σε χέρια και κεφάλι. Μάλιστα στην συνέχεια και χωρίς να αισθάνονται κανένα φόβο μήπως κάποιος ενημερώσει την αστυνομία, ξεκίνησαν να γράφουν συνθήματα με σπρέυ.

Όπως αποδεικνύεται και απο τις αποκλειστικές φωτογραφίες, οι δράστες της άνανδρης επίθεσης εκτόξευσαν μεγάλες πετρες προς τον άτυχο οδηγό, που κατάφερε να διατηρήσει τον έλεγχο του μεγάλου οχήματος χωρίς να πέσει πάνω σε σταθμευμένα οχήματα και πολύ περισσότερο χωρίς να παρασύρει κάποιον διερχόμενο.

Απο την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές καθώς έσπασαν τζάμια του λεωφορείου, ενω στο τραυματία οδηγό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους δράστες απο μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, οι οποίοι όμως μετά την επίθεση κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια.