Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Υπεγράφη η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον ΟΑΣΘ
Υπογράφηκε η νέα σύμβαση εργασίας μεταξύ της διοίκησης του ΟΑΣΘ και του Συνδικάτου Εργαζομένων του Οργανισμού.


Από πλευράς διοίκησης του ΟΑΣΘ τη σύμβαση υπέγραψαν ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς και ο δ/νων σύμβουλος Σάββας Παναγιωτίδης, ενώ από πλευράς Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ., ο πρόεδρος, Δημήτρης Τσερμενίδης και ο γ.γ. Κωνσταντίνος Αγγελούδης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «Με τη σημερινή υπογραφή της νέας σύμβασης εργασίας εγκαινιάζουμε μια προσπάθεια που είναι δύσκολη, προκειμένου να αποκαταστήσουμε ομαλές εργασιακές σχέσεις μέσα στον οργανισμό, οι οποίες κατά τη γνώμη μας είχαν τρωθεί πάρα πολύ άσχημα στο προηγούμενο διάστημα.

Έχουμε αποκτήσει ήδη ένα βηματισμό που επιτρέπει να βάλουμε από κοινού δυνάμεις, διοίκηση και προσωπικό, έτσι ώστε ο ΟΑΣΘ να ξαναγίνει ο φορέας ο οποίος θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στον πολιτισμό της πόλης μας. Νομίζω ότι αξίζει να αποδώσουμε τα εύσημα και στις δύο πλευρές γιατί ακριβώς, όλη αυτή η προσπάθεια είναι κοινή και όχι μονομερής. Και αυτή η κοινή προσπάθεια μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε προς το καλύτερο».

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, δήλωσε «Η σημερινή υπογραφή της συλλογικής σύμβασης εργασίας αποδεικνύει τη μέχρι σήμερα πορεία και συνεργασία που είχαμε.

Εκτός από τα εργασιακά και τα οικονομικά που προσδιορίστηκαν στη σύμβαση εργασίας για μας είναι πολύ σημαντικό και είναι το μεγάλο μας στοίχημα, η κοινή μας προσπάθεια για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη τις ποιοτικές συγκοινωνίες που της αξίζουν. Αυτός λοιπόν είναι ο κοινός στόχος και των δύο πλευρών».

Πηγή