Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΟΣΥ ΑΕ: Μόνο ο οδηγός ευθύνεται για τους αναμμένους κινητήρες στις αφετηρίες «δώστε τον»

Μη απορείτε γιατί τρώμε ξύλο ...


Ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού της Ο.ΣΥ Α.Ε εφαρμόζεται κατά το δοκούν από τον Δ/ντη Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου - το μισό άρθρο απάντηση σε πολίτη - << φταίει ο οδηγός >>.

Όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω έγγραφο ο Δ/ντής Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου της Ο.ΣΥ Α.Ε κ. Φωτάκης, στρέφει τους πολίτες εναντίον των οδηγών, καθώς η απάντηση που δίνει στην ATHINAS INN IKE για καταχρηστική λειτουργία κινητήρων σε αφετηρίες, δεν είναι άλλη παρά << δώστε τον οδηγό >> να ασκηθεί η αντίστοιχη πειθαρχική διαδικασία.

ΠΗΓΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ - FB
Ο κ. Φωτάκης, χρησιμοποιεί τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικού της Ο.ΣΥ Α.Ε κατά το δοκούν, στη  συγκεκριμένη περίπτωση, ενάντια στους οδηγούς, καθώς αναφέρει το μισό άρθρο του Γ.Κ.Π, αυτό που λέει ότι << οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να σβήνουν τους κινητήρες ... >> τι δεν αναφέρεται όμως? φυσικά εξίσου σημαντικό το άλλο κομμάτι που αναιρεί ότι ο οδηγός είναι πάντα υποχρεωμένος να σβήνει τη μηχανή, αυτό που λέει ότι << εφόσον του το επιτρέπει η τεχνική του κατάσταση >>, αυτό σημαίνει ότι το λεωφορείο μπορεί να έχει βλάβη, π.χ. να μην παίρνει μπροστά ή να χάνει τον αέρα γρήγορα κτλ. δηλαδή ότι βάση του κανονισμού, ο οδηγός σωστά δεν σβήνει τη μηχανή του λεωφορείου, διότι σε περίπτωση που δεν έχει καλές μπαταρίες αυτή είναι και η εντολή του συνεργείου !

Δείτε ολόκληρο το άρθρο του Γ.Κ.Π της ΟΣΥ Α.Ε

Ολόκληρο το άρθρο του ΓΚΠ της Ο.ΣΥ Α.Ε

Ο καθένας που διαβάζει την απάντηση της Ο.ΣΥ Α.Ε μέσω του Δ/ντη Παραγωγής Συγκοινωνιακού Έργου κ. Φωτάκη, καταλαβαίνει ότι ο μόνος που φταίει για τους αναμμένους κινητήρες είναι ο οδηγός και όχι η Ο.ΣΥ, υπονοώντας ότι η Ο.ΣΥ έχει όλα τα οχήματα τεχνικά ελεγμένα και τα οχήματα που βγαίνουν στην κίνηση δεν έχουν το παραμικρό ή δεν μπορούν να παρουσιάσουν βλάβη κατά την κίνηση !

Όπως είναι λογικό, άλλη εικόνα θα είχε ο πολίτης και επιβάτης για τον οδηγό, αν γνώριζε επίσημα από την Ο.ΣΥ, ότι μπορεί και να μην φταίει ο οδηγός αλλά να έχει κάποιο πρόβλημα το λεωφορείο  ...

  • Ο κ. Φωτάκης είναι και μέλος του Π.Π.Σ (Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου) της Ο.ΣΥ Α.Ε 
... σε επόμενο άρθρο, θα δούμε πως ο ΓΚΠ της Ο.ΣΥ Α.Ε, ερμηνεύεται όπως γουστάρει ο εκάστοτε πειθαρχικός προϊστάμενος !!!

ΥΓ : Ο Υπουργός κ. Σπίρτζης τα βλέπει αυτά ?