Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εξόρμηση σε σταθμούς του μετρό για την άθλια κατάσταση στα Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΕξόρμηση ενάντια στην άθλια κατάσταση στην μετακίνηση σε διάφορους σταθμούς του μετρό πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί Επιτροπές Αγώνα από το ΕΚΠΑ και το ΕΜΠ.

Οι φοιτητές μοίρασαν ανακοίνωση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών που αναφερόταν στην τεράστια ταλαιπωρία για την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για αύξηση του κομίστρου καθώς και μειώσεις ακόμα και καταργήσεις δρομολογίων σε διαδρομές και γραμμές που «δεν κόβουν εισιτήρια».
Απαίτησαν δωρεάν μετακίνηση για όλους τους φοιτητές, τους ανέργους, τους μαθητές, τους σπουδαστές, τα ΑμεΑ, τους συνταξιούχους.
Επίσης, να μην εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο όπως το προωθεί η κυβέρνηση και να αυξηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων 608, 250, 242 που οδηγούν καθημερινά χιλιάδες φοιτητές στην Πανεπιστημιούπολη και την Πολυτεχνειούπολη και τέλος να διαγραφούν τα πρόστιμα προς τους φοιτητές που αδυνατούν οικονομικά να πληρώσουν εισιτήριο για τα ΜΜΜ.