Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

2 ώρες κλεισμένο λεωφορείο στην λεωφ. γραμμή 227 ... κανείς δεν συγκινήθηκε !!!



Καθημερινά η παράνομη στάθμευση σε οδούς διέλευσης λεωφορείων, δυσχεραίνει την ομαλή εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ καθώς ακόμη, παρ όλες τις εξαγγελίες των αρμόδιων συγκοινωνιακών φορέων και τις συναντήσεις με το Υπ. Προστασίας του Πολίτη, δεν έχει βρεθεί η λύση που θα αποκαταστήσει άμεσα την κυκλοφορία.


Το επιβατικό κοινό ταλαιπωρείται και συνεχίζει τον προορισμό του με τα πόδια ενώ πριν έχει πληρώσει το τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικό εισιτήριο το οποίο ήρθε πριν τις κατάλληλες υποδομές και ενώ σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες γίνεται το αντίθετο.

Οι οδηγοί των λεωφορείων καλούν τροχαία και γερανούς και δεν υπάρχει τίποτα, το παραπάνω συμβάν σήμερα το απόγευμα στην λεωφ. γραμμή 227 ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ επί της οδού  Ιλιάδος στο Παγκράτι, ο οδηγός περίμενε 2 ώρες τροχαία και γερανό για το παράνομα παρκαρισμένο και τελικά θυμήθηκε ο ιδιοκτήτης του και ήρθε και το πήρε ... ούτε γάτα ούτε ζημιά ! 
  • Ποιος πληρώνει για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού ? 
  • Ποιος πληρώνει τα διαφυγόντα κέρδη του ΟΑΣΑ ?
  • Ποιος πληρώνει την ταλαιπωρία των υπόλοιπων οδηγών καθώς ένα όχημα κόβεται από την λεωφ. γραμμή για 2 ώρες και τροποποιούνται οι χρόνοι διαδρομής των υπόλοιπων δρομολογίων με αποτέλεσμα να κάνουν κυκλικές διαδρομές χωρίς να σταματήσουν ούτε για ένα λεπτό ?
Εμείς θα το λέμε :

θέλετε συγκοινωνία ? μαζέψτε τους !!!