Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Γιατί δεν το λέει ο ΟΑΣΑ ? Μειωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο ( πακέτο 10 + 1 ) με το ATH.ENA ticket !Όσοι δικαιούνται μειωμένη μετακίνηση μπορούν εκτός την προσωποποιημένη ATH.ENA Card να προμηθευτούν και το χάρτινο ηλεκτρονικό εισιτήριο ATH.ENA Ticket μέχρι στιγμής ΜΟΝΟ με το πακέτο των 10 + 1 δώρο, εισιτήρια μειωμένης τιμής με κόστος 6,00 €


Όντως περίεργο ότι ο ΟΑΣΑ στο site του δεν ενημερώνει τους επιβάτες για αυτήν την επιλογή !

Όπως βλέπετε και την φωτογραφία, όπως το αγοράσαμε εμείς με την τιμή των 6,00 € για 11 διαδρομές, μπορούν οι δικαιούχοι μειωμένου κομίστρου (Ηλικιωμένοι άνω των 65, παιδιά έως 6 ετών κτλ.) να προμηθευτούν το ATH.ENA Ticket από όλα τα εκδοτήρια, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για κάποιον που ήρθε στην Αθήνα και θέλει να κάνει μία ή δύο διαδρομές.

Το ATH.ENA Ticket με το πακέτο των 10 + 1 μειωμένων εισιτηρίων, μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για 11 διαδρομές διάρκειας 90 λεπτών η κάθε μία.

Εκατοντάδες είναι οι ερωτήσεις που δέχονται καθημερινά οι οδηγοί λεωφορείων για το πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό εισιτήριο, καθώς όπως βλέπετε από τους αρμόδιους συγκοινωνιακούς φορείς, υπάρχει ελλιπής ενημέρωση !

Θα μπορούσαν βέβαια όταν χορηγούν τις κάρτες στο επιβατικό κοινό να δίνουν και κάποιο έγγραφο με τις οδηγίες χρήσης, να τις είχαν αναρτήσει εντός των λεωφορείων ή και να μοίραζαν φυλλάδια στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ τουλάχιστον ένα μήνα πριν την εφαρμογή (δεν έχουν όλοι internet και δεν παρακολουθούν τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές) οι οδηγοί των λεωφορείων δεν είναι ενημερωμένοι σχετικά καθώς δεν τους χορηγήθηκε κανένα έγγραφο από την Ο.ΣΥ ώστε να συμβάλλουν στην ομαλή εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ...