Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Ο ΟΑΣΑ υποστηρίζει την «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα»Ο ΟΑΣΑ, στο πλαίσιο ανάδειξης της σημασίας της οδικής ασφάλειας, υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».


Με κεντρικό μήνυμα «το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, την 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 27 πόλεις της Ελλάδας.

Η ενέργεια πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με τη μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά τις νυχτερινές ώρες, λειτουργούν οι λεωφορειακές γραμμές:

► 040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ,

► 500 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ,

► 790 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ,

► Χ14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ,

καθώς και η γραμμή τρόλεϊ:
► 11 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ

Επίσης, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις γραμμές του μετρό 2 Ανθούπολη - Ελληνικό και 3 Δουκ. Πλακεντίας - Αγ. Μαρίνα, καθώς και στο τραμ παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 02.00 περίπου.

Επιπλέον των ανωτέρω γραμμών, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" εξυπηρετείται, σε 24ωρη βάση, από τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Χ93, Χ95, Χ96, Χ97.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185 και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasa.gr.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ