Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΣΥ: Διεξάγονται ενέργειες για την ανανέωση του στόλου και την αγορά ανταλλακτικών



Ενέργειες για την ανανέωση του στόλου, την αγορά ανταλλακτικών και την πρόσληψη προσωπικού διεξάγει η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.


Όπως επισημαίνεται, «η διοίκηση της ΟΣΥ, με αφορμή τη στάση των εργαζομένων, θέλει να πληροφορήσει το επιβατικό κοινό ότι, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να αξιοποιήσει τα διαθέσιμα μέσα και να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του συγκοινωνιακού έργου.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε, προσπαθεί να βελτιώσει τα κακώς κείμενα και την ερασιτεχνική διαχείριση του παρελθόντος που κληρονόμησε.

Σε αυτό το σημείο, η διοίκηση επισημαίνει ότι έχει τον ίδιο στόχο με τους εργαζόμενους προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και αξιοπιστίας του συγκοινωνιακού έργου.

Η επίρριψη ευθυνών προς τους εργαζομένους, οι οποίοι μοχθούν με τα διαθέσιμα μέσα να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό, δεν συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Όσον αφορά την πρόσληψη του προσωπικού, την ανανέωση του στόλου και την αγορά ανταλλακτικών, η εταιρεία έχει προβεί, από τις πρώτες μέρες ανάληψης της διοίκησης, στην αποτύπωση των αναγκών και την προώθηση των αιτημάτων, τα οποία, σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών,  σταδιακά υλοποιούνται».