Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Το Σωματείο Τεχνικών ΟΑΣΑ - ΟΣΥ απαντάει στο ΜΕΤΑ ΟΣΥ για τα αποθεματικά των ανταλλακτικών ...



Ανακοίνωση καταπέλτης για το ΜΕΤΑ ΟΣΥ από το Σωματείο Τεχνικών & Εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ για την ανάρτηση τους στην επίσημη σελίδα τους στο facebook όπου έμμεσα ρίχνει ευθύνες στο τεχνικό προσωπικό καθώς όπως επικαλείται υπάρχουν 18.000.000 ευρώ σε αποθεματικά ανταλλακτικών και δεν μπορεί να φτιαχτεί ούτε ένα λεωφορείο !!!


Το Σωματείο Τεχνικών τους κατηγορεί ευθέως για εργοδοτικούς συνδικαλιστές αλλά και συκοφάντες που έχουν στόχο να σπείρουν διχόνοια μεταξύ των ειδικοτήτων στην ΟΣΥ ΑΕ για μικροσυνδικαλιστικά οφέλη και την υφαρπαγή της ψήφου των συναδέλφων στις επικείμενες εκλογές του Σωματείου.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο Τεχνικών αναφέρει μία σειρά από στοιχεία τα περί δήθεν αποθεματικά των ανταλλακτικών που βρίσκονται στις αποθήκες της ΟΣΥ ΑΕ από τα οποία ανάμεσά τους είναι από διάφορους τύπους λεωφορείων που έχουν αποχαρακτηριστεί και έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία, μέχρι και κολόνες εναέριου δικτύου των τρόλεϊ ... και αφορούν ανταλλακτικά από την ίδρυση της ΕΘΕΛ έως και σήμερα με την απογραφή του 2016. 

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση ...






Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ΜΕΤΑ ΟΣΥ στην επίσημη σελίδα του στο facebook



ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 
《ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ;
Ή ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ; 》
Ανταλλακτικά παγίων όπως λέει και το επίσημο χαρτί (φώτο) 17,988,891,53 για το έτος 2016, δηλαδή υπάρχουν ανταλλακτικά στην κεντρική αποθήκη, και στις αποθήκες αμαξοστασίων της τάξεως αυτής. Είναι επίσημη καταγραφή αποθεμάτων που αφορά ανταλλακτικά από ορκωτούς λογιστές. 
Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά, και χρειάζονται απάντηση... που κάποιοι έπρεπε να τα είχαν απαντήσει ήδη!!
Ερώτημα 1)Υπάρχουν ανταλλακτικά αξίας 18.000000 εκατομμυρίων ευρώ στις αποθήκες;
Ερώτημα 2) Από αυτά τα εκατομμυρία ανταλλακτικών δεν μπορούμε να φτιάξουμε ούτε ένα λεωφορείο;
Ερώτημα 3)Γιατί στα μέσα Μαΐου οι βλάβες εκτοξεύτηκαν σε συγκεκριμένα αμαξοστάσια;
δηλαδή στο αμαξοστάσιο Πειραιά 90 βλάβες μέχρι μέσα Μαΐου, και σε τρεις μέρες έφθασαν 268 βλάβες.
Σε αλλά αμαξοστάσια γιατί δεν συμβαίνει;
Υπάρχουν και άλλα πολλά ερωτήματα αλλά καλό θα ήταν να πάρουμε απάντηση σε αυτά πρώτα.. Καλό θα ήταν κάποιοι να σταματήσουν να υποτιμούν την νοημοσύνη των συναδέλφων και να πάψουν να κρύβονται. 
Είναι καθήκον μας για το παρόν και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, να πάρουμε τις τύχες του κλάδου μας στα χέρια μας .
Όλοι μαζί μπορούμε!!!!