Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Έγγραφο προς τμήμα ασφάλειας Ηλιούπολης για επιθέσεις σε οδηγούς και λεωφορεία της Λ/Γ 237Συχνές επιθέσεις από νεαρά άτομα καταγγέλλουν οδηγοί της ΟΣΥ στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 237 ΣΤ. ΔΑΦΝΗΣ - ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ εφιστούν την προσοχή στους αρμόδιους φορείς 


Συγκεκριμένα αρκετές φορές άτομα νεαρής ηλικίας προκαλούν τους οδηγούς της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής λεκτικά, με βρισιές και βωμολοχίες, προκαλώντας  και φθορές εντός των οχημάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που νεαροί κατεβαίνοντας από το λεωφορείο να πατούν στρίβουν τον διακόπτη έκτακτης ανάγκης ή ένα μπουτόν που βρίσκεται εκτός λεωφορείου με αποτέλεσμα να ακινητοποιείται το όχημα χάνοντας τον αέρα. 

Τα περιστατικά συμβαίνουν στην περιοχή ΄΄ Αστυνομικά ΄΄  στην Άνω Ηλιούπολη.

Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών να χάνονται αρκετά δρομολόγια και οι επιβάτες να περιμένουν στις στάσεις, βρίζοντας φυσικά τον οδηγό για τις καθυστερήσεις που τα ΄΄ παιδιά τους ΄΄ προκάλεσαν.

Το Συνδικάτο εργαζομένων ΟΑΣΑ ενημέρωσε με έγγραφο το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης να αστυνομεύσει την περιοχή ώστε να αποφευχθούν τέτοιου είδους ενέργειες που λειτουργούν εις βάρος οδηγών και επιβατών.