Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Η. Μανιατάκης : Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου να είναι << προσεκτικοί >> και να μην στοχοποιούν κλάδους εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ



Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κος Δημήτρης Καμμένος και ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Άδωνις Γεωργιάδης να είναι προσεχτικοί.


Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ κινούμαστε πάντα μέσα στα όρια της νομιμότητάς, των διαδικασιών και του κανονισμού μετακίνησης επιβατών, με γνώμονα την παροχή φθηνού, ασφαλές, γρήγορου και ποιοτικού συγκοινωνιακού έργου.

Το κοινοβουλευτικό προσωπικό του Ελληνικού Κοινοβουλίου να είναι προσεκτικό και να μην στοχοποιεί  κλάδους εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ όπως οι ελεγκτές εισιτηρίων, που λειτουργούν πάντα με βάση την ισονομία και των κανονιστικών αποφάσεων για όλες της κοινωνικές ομάδες στην διαδικασία ελέγχου εισιτηρίων.

Ότι πικρίες για καρατόμηση από υπουργικούς θώκους βουλευτά κε Δημήτρη Καμμένο  και  αντιπολιτευτικές πρακτικές κε αντιπρόεδρε της αξιωματικής αντιπολίτευσης κε Άδωνι Γεωργιάδη στα κόμματά σας,  στους αρχηγούς των κομμάτων σας και στο κοινοβούλιο, και όχι να τα φορτώνεται σε απροστάτευτους εργαζόμενους που ματώνουν καθημερινά.

Οι εργαζόμενοι είμαστε ο << αδύναμος κρίκος >> και δεν νομοθετούμε παρά μόνο εφαρμόζουμε αυτά τα οποία ψηφίζει το Ελληνικό Κοινοβούλιο χωρίς διακρίσεις


Μανιατάκης Ηλίας Πρόεδρος Εργαζομένων Τραμ Σ.Ε.Τ.