Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την ερχόμενη εβδομάδα




Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας από την ερχόμενη εβδομάδα αποφάσισε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Συγκεκριμένα :
  • Την Τρίτη 16 Μαΐου στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00 και συγκέντρωση εργαζομένων στα γραφεία της ΟΣΥ στις 13:00
  • Την Τετάρτη 17 Μαΐου στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 9:00 και από 21:00 έως λήξη της βάρδιας με συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ και συγκέντρωση στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος 
  • Την Πέμπτη 18 Μαΐου στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως 9:00 και από 21:00 έως την λήξη της βάρδιας 
Επίσης την Δευτέρα 15 Μαΐου στο Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ θα δοθεί συνέντευξη τύπου στις 12:00 από τους προέδρους των σωματείων της ΟΣΥ όπου θα διευκρινίσουν τους λόγους των κινητοποιήσεων. 

Οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες αντιδρούν στα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μέσω του 4 ου μνημονίου, ενώ όπως είχαν επισημάνει και με εξώδικο στην διοίκηση της Ο.ΣΥ επιρρίπτουν ευθύνες για την μη υπογραφή ΣΣΕ που εδώ και δύο χρόνια με ευθύνη της διοίκησης δεν έχει υπογραφεί, όπως επίσης και με έγγραφο πριν το Πάσχα είχαν ζητήσει συνάντηση με τον Υπ. Μεταφορών κ. Σπίρτζη ο οποίος δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί.