Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Φέτος δεν θα βγάλουμε ανακοινώσεις του Συνδικάτου για το Πάσχα θα τις διαβάσουμε από το blog της ΠΑΣΚΕ



Οι διαχειριστές του citybusdrivers αποφάσισαν φέτος να μην δημοσιεύσουν τις ανακοινώσεις του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ που αφορούν τις εορτές του Πάσχα 2017 όπως και το Δελτίο Τύπου για το επιβατικό κοινό καθώς δημοσιεύτηκαν σε ηλεκτρονική μορφή από παραταξιακό blog πριν καν δημοσιευτούν στο blog του συνδικάτου.

Θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό να δημοσιεύονται ανακοινώσεις του συνδικάτου σε παραταξιακά blog όταν δεν έχουν δημοσιευτεί πρώτα στο επίσημο blog γιατί υποτιμούν τις υπόλοιπες παρατάξεις αλλά και δεν είναι υποχρεωμένος κανείς εργαζόμενος όπως και δεν μπορεί κανείς να τον αναγκάσει να διαβάζει από blog κομματικής παράταξης τις ανακοινώσεις που βγάζει το συνδικάτο του. 

Θα πρέπει ο Οργανωτικός Γραμματέας που είναι υπεύθυνος για το blog να πάρει θέση και να διαχειριστεί με σοβαρότητα το blog όπως αρμόζει σε ένα ιστορικό συνδικάτο.

Αυτό γίνεται για πρώτη φορά και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί στο μέλλον, κανείς δεν μπορεί να στερήσει την ενημέρωση από τον συνάδελφο ...

Υ.Γ Είναι Τεράστια η διαφορά να δημοσιεύονται ανακοινώσεις του συνδικάτου από ένα ενημερωτικό - εργασιακό blog ή από συνδικαλιστές στο διαδίκτυο, από το να δημοσιεύονται ανακοινώσεις μέσα από ένα παραταξιακό blog πριν καν αναρτηθούν στο επίσημο blog του συνδικάτου !


Για τους παραπάνω λόγους φέτος θα διαβάσουμε το ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ του Συνδικάτου σε ηλεκτρονική μορφή από το blog της ΠΑΣΚΕ


Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ & ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  σε εσάς και τις οικογένειές σας 

citybusdrivers