Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΓΣΕΕ: Υποκριτική και εξόχως προβοκατόρικη η στάση ΤσίπραΤην έντονη αντίδραση της ΓΣΕΕ προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για τη στάση των συνδικάτων. Κύκλοι της συνομοσπονδίας εργαζομένων, επισημαίνουν ότι «ο κ. Τσίπρας είχε το θράσος να επαναλάβει την ψευδή και κατάπτυστη δήλωσή του περί συμπαράταξης της ΓΣΕΕ στο στρατόπεδο του «Ναι» κατά την περίοδο του δημοψηφίσματος.


Αναλυτικά:

Είχε το θράσος (δεν με εκπλήσσει) να επαναλάβει την ψευδή και κατάπτυστη δήλωση του περί «συμπαράταξης της ΓΣΕΕ στο στρατόπεδο του ΝΑΙ την περίοδο του δημοψηφίσματος»...

Εδώ γελάμε κύριε Πρωθυπουργε...του πραγματικού ΝΑΙ. Γελάμε γιατί αφενός έχει καταδικαστεί κορυφαίος Υπουργός σας για αυτό το ψέμα, αφετέρου εσείς ο ίδιος μετατρέψατε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε ΝΑΙ των μνημονίων, ΝΑΙ στη λιτότητα, ΝΑΙ στη βάρβαρη και ληστρική φοροεπιδρομή, σε βάρος όλων όσων σήμερα όψιμα γίνεστε «τιμητής» των δικαιωμάτων τους.

Αν μη τι άλλο, είναι υποκριτική και εξόχως προβοκατόρικη, η στάση και η συμπεριφορά του κύριου Τσίπρα, ως Έλληνα πρωθυπουργού.

Η δήλωσή του, η οποία θα ταίριαζε περισσότερο με δήλωση προέδρου δεκαπενταμελούς ... μετά βίας προέδρου μικρής πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, αφήνεται στην κρίση του ελληνικού λαού.

Ο Πρωθυπουργός του τρίτου και καταστροφικού μνημονίου, ο Πρωθυπουργός των ανέξοδων υποσχέσεων και των μεγάλων αυτοδιαψεύσεων, δεν δικαιούται να «κουνά το δάχτυλο» στους Έλληνες εργαζόμενους και στα Ελληνικά Συνδικάτα. Ειδικά όταν το επιχειρεί με ψέματα και Σταλινικού τύπου προπαγάνδα.


Μετά από αυτή τη δήλωση (με φόντο τον κ. Κατρούγκαλο...), ας προετοιμαζόμαστε όλοι για το 4ο μνημόνιο, το 2ο κατά σειρά μνημόνιο της «Αριστεράς».