Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Απάντηση από τον Γ. Γραμματέα της ΓΣΕΕ Ν. Κιουτσούκη στην προκλητική δήλωση του Πρωθυπουργού εναντίων των συνδικάτων


Απάντηση στην προκλητική δήλωση του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα ενάντια στα Ελληνικά συνδικάτα έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Γ.Σ.Ε.Ε Νίκος Κιουτσούκης σε ανάρτησή του στο facebook


<< Ο Έλληνας Πρωθυπουργός διάλεξε την ημέρα της Εθνικής παλιγγενεσίας για να επιτεθεί στα Ελληνικά συνδικάτα!!!

Η δήλωσή του αυτή ανήμερα της Διπλής Εθνικής Εορτής, είναι άκρως προκλητική και διχαστική!!!

Ο κ. Τσίπρας που εμπορεύθηκε και ξεπούλησε την πιο γλυκιά και γεμάτη νόημα λέξη στον κόσμο ... Την ΕΛΠΙΔΑ, που μετέτρεψε το υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού σε ακόμη ένα εύκολο ΝΑΙ, επιβεβαιώνοντας όλους εμάς που μιλήσαμε για ψευδεπίγραφο και διχαστικό δημοψήφισμα, καλά θα κάνει να σιωπά αντί να προκαλεί!!!

Τα συνδικάτα περιμένουν ακόμη ο κ.Τσίπρας να υλοποιήσει την υπόσχεσή του και να επαναφέρει τον κατώτατο μισθό στα 751€ καθώς και τις ΣΣΕ!!!

Είναι σαφές ότι τα συνδικάτα δεν μπορούν να νομοθετήσουν!!!

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι ένα:Ο κ.Τσίπρας και η Κυβέρνησή του μπορούν να νομοθετήσουν και εάν μπορούν γιατί δεν το πράττουν???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!  >>

Δείτε παρακάτω την δήλωση του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα  ert.gr :

«Δεν μπορώ παρά να επισημάνω μια αντίφαση. Δίνουμε μια μάχη η ελληνική κυβέρνηση για λογαριασμό των εργαζομένων της χώρας μας χωρίς να έχουμε τη στήριξη σε αυτή τη μάχη των επίσημων συνδικαλιστικών οργάνων στη χώρα. Τα συνδικάτα στη χώρα μας είναι στην οπισθοφυλακή και όχι στην πρώτη γραμμή, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Θα σας θυμίσω ότι στο κρίσιμο δημοψήφισμα βρέθηκαν για να υπερασπιστούν την ανάγκη να πούμε ναι σε μια κακή συμφωνία και όχι να υπερασπιστούμε και να διεκδικήσουμε μια καλύτερη. Δεν είναι βεβαίως όλες οι συνδικαλιστικές ενώσεις σε αυτή την κατεύθυνση».

citybusdrivers