Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Κυνηγητό κατά του προσωπικού της ΟΣΥ, από στελέχη συνδικαλιστικά και μη << επί πληρωμής >>



Σύμφωνα με δημοσίευμα του  www.trolleatzis.com ανελέητο κυνηγητό έχουν εξαπολύσει κατά του προσωπικού της ΟΣΥ, κάποια στελέχη  συνδικαλιστικά και μη και μάλιστα με << πληρωμή >>

Διαβάστε παρακάτω το δημοσίευμα από το www.trolleatzis.com



<< Λάβαμε με email από αναγνώστη, την παρακάτω καταγγελία για τα απίστευτα πράγματα που συντελούνται τον τελευταίο καιρό στην ΟΣΥ.

Διαβάστε την καταγγελία:

Ένα ανελέητο κυνηγητό κατά του προσωπικού της ΟΣΥ, έχουν εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό κάποια στελέχη (συνδικαλιστικά και μη).

Νομίζουν ότι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην Κυβέρνηση, έχει ανάγκη από τις υπηρεσίες τους (που δεν είναι αφιλοκερδώς), για να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα με το θολό τοπίο.

Οι χθεσινοί ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, βαφτίστηκαν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και Ανεξάρτητοι και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό κατά δικαίων και αδίκων.

Τόσες διώξεις προς το προσωπικό, ούτε οι προηγούμενες Κυβερνήσεις δεν είχαν σκεφτεί, πόσο μάλλον να τις πράξουν.

Έχουν απορροφηθεί τόσο πολύ με το κυνήγι των «μαγισσών» και τις υπηρεσίες που "προσφέρουν" στο κόμμα, που δεν καλύπτουν πια ούτε τα νώτα τους!!!

Η πληρωμή για τις υπηρεσίες τους:

α) Ποιος πρόεδρος σωματείου της ΟΣΥ, που έχει συνδικαλιστική απαλλαγή «καρπώνεται» με την ανοχή του Δ/ντη του, νυχτερινές ώρες εργασίας και όλες τις αργίες του Μαρτίου;;;

β) Ποιο μέλος σωματείου της ΟΣΥ , για να αντισταθμίσει τη «χασούρα» για τις πρωινές υπηρεσίες που /προσφέρει στο κόμμα, εργάζεται όλες τις αργίες του Μαρτίου και αν τον ρωτήσεις δεν θέλει και θεωρεί και τον εαυτό του «ριγμένο»;;;

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο ίδιος Δ/ντης που κάνει τα στραβά μάτια, είναι αυτός που πάντα πρόσεχε, να μην δουλέψει κάποιος παραπάνω αργίες, για να κάνει οικονομία στην εταιρεία.

Σε αυτό το σημείο δράττοντας την ευκαιρία που μου δίνει με την σημερινή του παρέμβαση ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ κ. Ταστάνης (ΕΔΩ).

Όταν έχεις υπαλλήλους στις τάξεις της εταιρείας, που με τη δουλειά τους σου γλιτώνουν από αγορές ανταλλακτικών χιλιάδες €, εσύ αντί να τους δώσεις κίνητρα να αποδώσουν παραπάνω, τους ρίχνεις στον «Καιάδα», ποιος να σας πιστέψει ότι δεν το πάτε για "φούντο" το καράβι κ. Ταστάνη;;;

ΠΗΓΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ >>