Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο κ. Σπίρτζης καταγγέλλει ότι χάθηκαν 350 υπηρεσιακοί φάκελοι από την Ο.ΣΥ ... το είχε αποκαλύψει πριν 10 μήνες


Το παρακάτω  video είναι στις 18/04/2016 στο star tv στην εκπομπή << στον ενικό >> με τον Ν. Χατζηνικολάου όπου ο κ. Σπίρτζης είχε καταγγείλει  ότι χάθηκαν 340  υπηρεσιακοί φάκελοι από την Ο.ΣΥ !!!  όπως είχε πει << ... για να κάνουμε και καμία αποκάλυψη στην εκπομπή σας ... >> πηγη video

Μετά από 10 μήνες  ...  ακόμα να τους βρούμε ???

Δημοσίευμα από το  www.metaforespress.gr  07/02/2017

Απωλέσθηκαν 300 – 350 υπηρεσιακοί φάκελοι στην ΟΣΥ (λεωφορεία, τρόλεϊ ), με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα στοιχεία για την έρευνα των πλαστών πιστοποιητικών.

Αυτό κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σημειώνοντας ότι «στην ΟΣΥ έχουν χαθεί 350 υπηρεσιακοί φάκελοι, ώστε να μη μπορεί να γίνει έλεγχος ποια είναι πλαστά πιστοποιητικά και ποια όχι.

Αυτό είναι χειρότερο απ’ το να πει μια διοίκηση ότι δεν ψάχνει πια τα πιστοποιητικά ή ότι όποιος έχει πλαστά πιστοποιητικά, τους απολύει όλους.

Από όποια σκοπιά και να το δει κανείς, το χειρότερο είναι να έχουν απολυθεί κάποιοι υπάλληλοι για πλαστά πιστοποιητικά και να έχουν καλυφθεί κάποιοι άλλοι».


Οι καταγγελίες του υπουργού Μεταφορών αναφέρονται στην περίοδο, όπου διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ ήταν ο Γ. Οικονόμου. Πάντως, την εν λόγω περίοδο υπήρξαν απολύσεις για πλαστά πιστοποιητικά.