Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Συμφωνία προγραμματικής συνεργασίας μεταξύ ΕΑΒ και ΣΤΑΣΥ !!!

Συμφωνητικό προγραμματικής συνεργασίας υπέγραψαν οι διοικήσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας και των Σταθερών Συγκοινωνιών, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησής τους, στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, στην Τανάγρα, όπου συζήτησαν για την περαιτέρω ανάπτυξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΑΒ, στόχος της συμφωνίας είναι η «προώθηση συνεργειών προς αμοιβαία αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των δυνατοτήτων των δύο εταιρειών».


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε η πρόοδος των εργασιών, ήδη, αναληφθέντων έργων και συζητήθηκαν συγκεκριμένα πεδία και μέθοδοι για την περαιτέρω ανάπτυξη των μεταξύ των δύο εταιρειών επιχειρηματικών σχέσεων.

Την αντιπροσωπεία της ΣΤΑΣΥ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΔΣ, Σταύρο Στεφόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Γεώργιο Θωμόπουλο, υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΑΒ, Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνων σύμβουλος, Γεώργιος Μαζαράκος, ο αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Παπασπύρος και υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.


Στην ανακοίνωση της ΕΑΒ επισημαίνεται ότι αυτή η συμφωνία αποτελεί πρότυπο και οδηγό της επιχειρηματικής συνεργασίας μεταξύ εταιρειών του δημόσιου τομέα και συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των ιδίων και της εθνικής οικονομίας, γενικότερα, μέσα από την αξιοποίηση του βιομηχανικού δυναμικού της χώρας.

ΠΗΓΗ : www.imerisia.gr