Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Λεωφορείο της Ο.ΣΥ ακινητοποιήθηκε ύστερα από καθίζηση του οδοστρώματος στο τρίγωνο λαγού στην Παιανία !!!

Σύμφωνα με το enimerosipeanias.blogspot.gr  Λεωφορείο της Ο.ΣΥ ακινητοποιήθηκε ύστερα από καθίζηση του οδοστρώματος στο τρίγωνο λαγού στην Παιανία.


Οι γνωστές τραγικές παραλείψεις και η προχειρότητα με την οποία εργάζεται στο έργο της κατασκευής δικτύου απορροής όμβριων υδάτων στην Παιανία η εργοληπτική εταιρία <<Nemessis>>, αυτή τη φορά είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση λεωφορείου σε πρόχειρα κλεισμένη εκσκαφή στο τρίγωνο του Λαγού στην Παιανία και την ταλαιπωρία των επιβατών του.

Κατά την διέλευση από το σημείο του λεωφορείου της γραμμής 308, που εκτελεί το δρομολόγιο << Νομισματοκοπείο - Παιανία - Κορωπί >> , το οδόστρωμα υπέστη καθίζηση εξαιτίας σπασμένου αγωγού που μόλις πριν λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί και ο πίσω δεξιά τροχός του λεωφορείου βυθίστηκε στην εκσκαφή με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βρίσκεται ακινητοποιημένο μέχρι αυτήν την ώρα, αναμένοντας οδική βοήθεια.

Ο οδηγός του λεωφορείου, φανερά εκνευρισμένος, απειλούσε με μηνύσεις τον εργολάβο ... ενώ << θεούς και δαίμονες >> απειλούσαν και οι επιβάτες τους οποίους παρέλαβε το επόμενο λεωφορείο της γραμμής  ...

Διαβάστε περισσότερα στο enimerosipeanias.blogspot.gr