Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Απαντάμε στα περί << λάσπης >> !!!

Το citybusdrivers όσο και να θέλουν κάποιοι θα μείνει ένα αντικειμενικό blog για αληθινή ενημέρωση των εργαζομένων και αποδεικνύεται καθημερινά με βάση την επισκεψιμότητα σε κάθε ανάρτησή του που μόνο εμείς μπορούμε να δούμε! 
Φυσικά αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά δεν θα συνεχίζαμε...


Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μιλάει περί λάσπης, διότι η κάθε ανάρτησή μας αποδεικνύεται με στοιχεία τα οποία δεν μπορεί να τα διαψεύσει κανείς, όπως και δεν δεχόμαστε υποδείξεις για το τι θα γράψουμε.

Σε κάθε ανάρτησή μας βάζουμε την πηγή και σε αναρτήσεις δικές μας υπογράφουμε με το όνομά μας, οπότε παίρνουμε και την ευθύνη για όσα γράφουμε.

Δεν θα επιτρέψουμε όμως να μας καταλογίζουν ευθύνες για απόψεις και καταγγελίες άλλων όπου εμείς  φιλοξενούμε στο blog.

Σχετικά με την ανάρτησή μας για το συμβάν με τις καθαρίστριες να ενημερώσουμε το σωματείο Σ.Ερ.Κα ότι αυτά που γράψαμε ειπώθηκαν από συναδέλφισσές τους καθώς ήμασταν παρόν στο συμβάν και δεν μας τα υπαγόρευσε ο Λουλακάκης όπως καταγγέλλει το Σ.Ερ.Κα.

Αυτό δεν είναι λάσπη ? Το διασταυρώσατε ?
  
Φυσικά και δεν τους παρεξηγούμε καθώς ως νέο σωματείο και νέοι στο συνδικαλιστικό χώρο " δικαιούνται " για μία φορά να πέφτουν σε τέτοιου είδους ατοπήματα !

Όπως παλιότερα είχαμε κάνει αναρτήσεις για τον αγώνα του Σ.Ερ.Κα  ΕΔΩ και ΕΔΩ έτσι ακριβώς θεωρήσαμε σωστό ότι θα πρέπει να αναδείξουμε και την άλλη πλευρά έστω και αν προέρχεται από λιγότερα άτομα όπως καταγγέλλουν.

Αν θεωρούν ότι οι πληροφορίες μας, οι οποίες προέρχονται από τις ίδιες τις εργαζόμενες που κατ ιδίαν μας κατήγγειλαν, καθώς έτυχε να ήμασταν παρόν στο συμβάν, θα πρέπει να απευθυνθούν σε αυτές που τα είπαν και όχι να μιλάνε για απαντήσεις στην λάσπη του citybusdrivers !

Εξάλλου στην ανάρτησή μας η προϊσταμένη των καθαριστριών  Aldea Adina επιβεβαιώνει ότι είναι αλήθεια τα όσα ειπώθηκαν στο χθεσινό συμβάν. 



Εμείς αποτυπώσαμε το συμβάν όπως έγινε καθώς όπως είπαμε ήμασταν παρόν, ώστε να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τον λόγο που ευρίσκονταν το περιπολικό στο αμαξοστάσιο αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε διασταύρωση για τα πιστεύω και τις απόψεις των εργαζομένων, γιατί όπως είναι φυσικό ή άποψη του καθενός δεν διασταυρώνεται, οπότε κακός μας λένε ότι έπρεπε να τους πάρουμε τηλέφωνο!

Αν διαβάσει κανείς την ανακοίνωση του σωματείου Σ.Ερ.Κα θα καταλάβει ότι ήδη γνωρίζουν ποιος έκανε τις καταγγελίες καθώς αφιερώνουν την μισή ανακοίνωση  στην προϊσταμένη και άλλες 6 γυναίκες.

Αφού γνωρίζετε κυρίες του Σ.Ερ.Κα γιατί μιλάτε περί λάσπης του citybusdrivers? 
Επειδή ανέδειξε το συμβάν ? 
Δεν θα έπρεπε να ακουστεί και η άλλη άποψη ? 
Όταν  κάναμε αναρτήσεις υπέρ σας ήταν όλα καλά? 
Θα ήμασταν αντικειμενικοί ? 

Και φυσικά θα μπορούσατε εσείς κυρίες του Σ.Ερ.Κα να στείλετε την ανακοίνωσή σας να την αναρτήσουμε ως απάντηση στις καταγγελίες των συναδελφισσών σας και όχι να στρέφεστε εναντίον του citybusdrivers το οποίο ανέδειξε τα γεγονότα όπως έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.

Εμείς παρόλο που είναι προσβλητικό για εμάς, να έχετε τίτλο περί λάσπης του citybusdrivers και ότι αυτά που γράψαμε μας τα υπαγόρευσε  ο Λουλακάκης θα βγάλουμε την ανακοίνωσή σας και ελπίζουμε να διορθώσετε το λάθος σας καθώς πλέον ξέρετε από που προήλθαν τα αναγραφόμενα μας.

Τέλος να διαψεύσετε εκεί που πρέπει με στοιχεία και όχι εμάς, εμείς ενημέρωση κάνουμε! Ο καιρός θα δείξει ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ...

ΥΓ. Καλά θα ήταν να διαψεύσετε ή να επιβεβαιώσετε τις καταγγελίες των συναδελφισσών σας εάν ισχύει ότι έγινε συμφωνία μεταξύ του σωματείου σας και του εργολάβου, να μην πληρωθείτε για 6 μήνες από Μάιο έως Οκτώβριο. 

Δείτε την ανακοίνωση  του Σ.Ερ.Κα    ΕΔΩ