Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

OASA Telematics : Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας<< Μετά την εγκατάσταση των 1000 έξυπνων στάσεων και την τοποθέτηση του τηλεματικού εξοπλισμού σε 2000 οχήματα ( 1750 λεωφορεία και 250 τρόλεϊ ) έτοιμη είναι και η εφαρμογή για τις έξυπνες συσκευές κινητών τηλεφώνων >>


Μπείτε στο  Google play  και κατεβάστε την εφαρμογή 

Η εφαρμογή μέσω των έξυπνων συσκευών θα ενημερώνει για τις θέσεις των οχημάτων κάθε επιλεγμένης γραμμής πάνω σε χάρτη, για την άφιξη επόμενου οχήματος, για την πλησιέστερη στάση στον χρήστη, καθώς και για την βέλτιστη διαδρομή που μπορεί να ακολουθήσει ο ενδιαφερόμενος, έτσι ώστε να προγραμματίζει έγκαιρα τις μετακινήσεις του χωρίς να σπαταλά χρόνο περιμένοντας στις στάσεις. 
Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται ευρέως (Android, iOS, Windows).


Τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι :

  • Δρομολόγια & Αφίξεις σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ ΧΡΌΝΟ:


* Δρομολόγια γραμμών. Δείτε την τοποθεσία των λεωφορείων που πραγματοποιούν ένα δρομολόγιο σε πραγματικό χρόνο.
* Επιλέξτε μια στάση και δείτε τους χρόνους άφιξης των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο.

  • Βέλτιστη διαδρομή:

* Η εφαρμογή εντοπίζει την πλησιέστερη στάση λεωφορείου και παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις αφίξεις δρομολογίων. Βάση των δεδομένων αυτών σας προτείνει την βέλτιστη διαδρομή για τον προορισμό σας.
* Επιλέξτε αναχώρηση, προορισμό και ώρα αναχώρησης ή άφιξης και λάβετε οδηγίες για την βέλτιστη διαδρομή χρησιμοποιώντας δημόσια μέσα μεταφοράς (λεωφορεία).