Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Ηλίας Μανιατάκης : Για την συνάντηση με κλιμάκια της αντιπολίτευσης και τον Γ. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ




<< Θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν τις Δημόσιες Αστικές συγκοινωνίες για να τις δώσουν σε μεγαλοεργολάβους που σκοπό έχουν μόνο το κέρδος και όχι το φθηνό εισιτήριο και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Στο βωμό του κέρδους η ασφάλεια των μετακινήσεων παραμερίζεται >>.


Χθες μαζί άλλους Προέδρους και συνδικαλιστές από όλα τα συνδικάτα των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών, γίνανε ολοήμερες συναντήσεις με κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας με το Αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και τον Τομεάρχη Υποδομών & Δικτύων Κώστα Καραμανλή, την Πρόεδρο και με Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, και με το Γ. Γραμματέα του Σύριζα Κο Ρήγα.

Στην συνάντηση με τον Κο Ρήγα κοινή μας πρόταση ήταν η πρόταση του προέδρου του Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α & Θυγατρικών Εταιριών Λεωνίδα Σκούλου η οποία ήταν η εξής : Εάν δεν έχετε σκοπό την ιδιωτικοποίηση να προστεθεί στο τέλος του άρθρου 197 του πολυνομοσχεδίου ότι, για 99 χρόνια οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες.

Ο Κος Ρήγας ήταν αρνητικός, μας είπε δεν μπορεί να γίνει κάτι διότι ήταν στα προαπαιτούμενα και θα υπερψηφίσουμε.

Στην συνάντηση με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη και τον Τομεάρχη Υποδομών & Δικτύων Κώστα Καραμανλή η θέση τους ήταν ότι θα καταψηφίσουν και ισχύει ότι είχε πει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή τους στο αμαξοστάσιο της Π. Ράλλη. Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες.

Στην επίσκεψη την Πρόεδρο και με Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά επίσης η θέση τους ήταν Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες.


Ο αγώνας συνεχίζεται!!! για το συμφέρον και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και του Έλληνα πολίτη.

Ηλίας Μανιατάκης Πρόεδρος  Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ.