Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ο.ΣΥ Α.Ε από τον Αντιναύαρχο ε.α Π.Ν κ. Αρτεμάκη για οδηγό αστικού λεωφορείου

Ευχαριστήρια επιστολή προς την Ο.ΣΥ Α.Ε έστειλε ο Αντιναύαρχος ε.α Π.Ν κ. Αρτεμάκης για τον οδηγό αστικού λεωφορείου Κουτσόπουλο Ιωάννη που αντιμετώπισε άψογα και με ανθρωπιά, τον τραυματισμό του μετά από πτώση του εντός λεωφορείου.

Όπως αναφέρει ο κ. Αρτεμάκης στην επιστολή, ο οδηγός της Ο.ΣΥ, εκτός από τις απαραίτητες ενέργειες - που πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας οδηγός - επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ανθρώπινη ευαισθησία ...

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

«*  ΑΠΟ :  Ν. Αρτεμάκη.  (Κάτοικο Πειραιά).

-> ΠΡΟΣ :  Ο.ΣΥ - Οδικές Συγκοινωνίες. Ανώνυμη Εταιρεία. (osy @ osy gr.)

  ΘΕΜΑ :  Έκφραση ευχαριστιών και επαίνων, για τον Οδηγό σας,      κ. Κουτσόπουλο Ιωάννη, που αντιμετώπισε άψογα και με ανθρωπιά, τον τραυματισμό μου !!!

* Παρακαλώ δεχτείτε και μεταφέρετε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, προς τον Οδηγό Λεωφορείου σας, κ. Κουτσόπουλο Ιωάννη ..!!!                                                       

Ο οποίος, την Τρίτη 5/7/22 και περί ώρα 13.00, στη Στάση Βρυώνη Πειραιάς, μετά τον τραυματισμό μου, από πτώση και εξ' υπαιτιότητας μου, στον διάδρομο του Λεωφορείου, επέδειξε αξιοθαύμαστη προσφορά βοήθειας ..!! 

Ανέλαβε με υπευθυνότητα και συντόνισε  άψογα, όλες τις ενέργειες, για την αντιμετώπιση της μεγάλης αιμορραγίας, που είχα στο κεφάλι, όπως και την  έγκαιρη περίθαλψη μου, από Ιατρό του Ε.Κ.Α.Β, που ο ίδιος κάλεσε, μέχρι την μεταφορά  μου, στο "ΤΖΑΝΕΙΟ" Νοσοκομείο !!!

Έχοντας επίσης ειδοποιήσει το Ασθενοφόρο και την Αστυνομία !!!                                     

*  Με αυτό το ενδιαφέρον και την Ανθρώπινη ευαισθησία, που  επέδειξε, μας δίνει την ιδιαίτερα ευχάριστη  διαπίστωση, πως υπάρχει  "Ελπίδα για την Ελλάδα", από αυτούς τους Νέους Ανθρώπους !!!

            Μετά τιμής.

Ν. Αρτεμάκης Αντιναύαρχος ε.α Π.Ν »

Ένα μεγάλο μπράβο στον οδηγό και συνάδελφό μας που με την συμπεριφορά του διαφημίζει τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία των οδηγών της ΟΣΥ. 

Να σημειώσουμε επίσης ότι είναι πολύ σπάνιο επιβάτης να αναφέρει υπαιτιότητά του σε τραυματισμό εντός λεωφορείου. 

Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Αντιναύαρχο κ. Αρτεμάκη... και του ευχόμαστε περαστικά !