Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Σαρωτική νίκη της ΔΑΚΕ/ΤΡΑΜ (ΣΤΑΣΥ) στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εργαζομένων Τραμ (Σ.Ε.Τ)


Σαρωτική νίκη της ΔΑΚΕ/ΤΡΑΜ για άλλη μια φορά στις αρχαιρεσίες του Σ.Ε.Τ/ΤΡΑΜ στην ΣΤΑ.ΣΥ που κατέκτησε τις 6 στις 7 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τις έξι στις εφτά έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Ε.Τ /ΤΡΑΜ κατέκτησε η παράταξη της ΔΑΚΕ/ΤΡΑΜ (ΣΤΑ.ΣΥ) για 5η συνεχόμενη φορά στις αρχαιρεσίες που έγιναν στις 23/09/2021 με ποσοστό 92%. 

Αναμένουμε τη σύσταση του Δ.Σ που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εκ νέου πρόεδρος ο Ηλίας Μανιατάκης για 5η συνεχόμενη θητεία.

Ακολουθεί η δήλωση του Ηλία Μανιατάκη μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών. 


«Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι την Πέμπτη 23/9/2021 ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων μελών στην διοίκηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου ΣΕΤ/ΤΡΑΜ(ΣΤΑ.ΣΥ) καθώς και των αντιπροσώπων στα δευτεροβάθμια όργανα. Με τιμήσατε με την ψήφο σας  να σας υπηρετώ για πέμπτη θητεία, με πρώτο και πάλι σε αριθμό ψήφων, για την διοίκηση του συνδικαλιστικού μας οργάνου, δίνοντάς μου δύναμη να ηγηθώ. Η σχέση αυτή εμπιστοσύνης μου δημιουργεί μεγαλύτερη ευθύνη για ακόμα δυνατότερο συνδικαλιστικό όργανο στο ΤΡΑΜ και συνολικά στην ΣΤΑ.ΣΥ. Όπως και για ενίσχυση του  δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου (Π.Ο.Σ) δημιουργώντας τις  συνθήκες για ενίσχυση της φωνής μας, με τα εργασιακά μας δικαιώματα και προβλήματά μας στο επίκεντρο! 

Ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς και την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά! Όπως και τους συνεργάτες μου παλιούς και νέους στο διοικητικό συμβούλιο, που με στηρίζουν σθεναρά στην συνδικαλιστική μου  πορεία! Η συλλογικότητα  είναι η δύναμή μας! Το συνδικαλιστικό μας όργανο ήταν είναι και θα είναι τα μέλη μας. Δίνοντας δύναμη να διεκδικήσουμε αξιοπρεπείς αμοιβές με εργασιακές σχέσεις και συνθήκες που μας αρμόζουν, με καλύτερο κοινωνικό έργο για τον Έλληνα πολίτη! 

Είστε πάντα δίπλα στο συνδικαλιστικό μας όργανο και το συνδικαλιστικό μας όργανο είναι πάντα δίπλα σας! Ένας για όλους και όλοι για έναν! Ευχαριστώ πολύ!»