Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στο Mega για την ψηφιακή αγορά εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς


Την ικανοποίησή του για τις συχνότητες των δρομολογίων των μέσων μαζικής μεταφοράς εξέφρασε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης. 


Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» σημείωσε ότι οι εικόνες συνωστισμού είναι όλο και λιγότερες, ωστόσο επανέλαβε ότι θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν την ατομική τους ευθύνη. «Δεν θα πρέπει να χαλαρώνει ο κόσμος και να μην φορά μάσκες στα μέσα μαζικής μεταφοράς» σημείωσε, ενώ επανέλαβε ότι τα πρόστιμα εξακολουθούν να είναι σε ισχύ. 

Για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα λεωφορεία, ο αρμόδιος υφυπουργός υπογράμμισε ότι υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός οχημάτων, καθώς και ελλείψεις σε οδηγούς, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πιο συχνά φαινόμενα συνωστισμού. «Προσπαθούμε καθημερινά να μειώσουμε  αυτά τα περιστατικά» πρόσθεσε. 

Τέλος, ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στην ψηφιακή αγορά εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ στην Αθήνα το προσεχές διάστημα, βάζοντας την πρωτεύουσα της χώρας σε ένα μικρό κλαμπ πόλεων που ισχύει κάτι τέτοιο. «Θα μειωθούν οι ουρές σε μηχανήματα και ταμεία, ενώ στην εποχή του κορωνοϊού θα μπορεί ο πελάτης να έχει το εισιτήριό του χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανένα μηχάνημα ή πολίτη» κατέληξε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών.