Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Συμπλοκή ομάδων νεαρών στο Ελληνικό - Έσπασαν λεωφορείο της λεωφ. γραμμής «171 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ»



Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ δύο ομάδων νεαρών στο λεωφορείο της λεωφ. γραμμής «171 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΒΑΡΚΙΖΑ» έξω από το Μετρό του Ελληνικού - Έσπασαν το λεωφορείο πετώντας πέτρες και τούβλα.
 
Το συμβάν σημειώθηκε στις 15:40 περίπου όταν το λεωφορείο της ΟΣΥ που εκτελούσε δρομολόγιο από Βάρκιζα προς Ελληνικό έφτασε στη στάση έξω από το Μετρό του Ελληνικού.

Τότε, ομάδα νεαρών που βρισκόταν στον χώρο του Μετρό Ελληνικού, επιτέθηκε σε άλλη ομάδα νεαρών που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο μόλις άνοιξαν οι πόρτες για αποβίβαση επιβατών. Οι νεαροί που ήταν εκτός, κρατούσαν αλυσίδες στα χέρια και εκτόξευσαν πέτρες και τούβλα εναντίον τους με αποτέλεσμα να σπάσουν τα παράθυρα στο λεωφορείο, ενώ συμπλοκή έγινε και εντός ανάμεσα σε αθώους επιβάτες.

Το συμβάν έληξε με την επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ έγιναν και προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή είχε ξεκινήσει από την Βάρκιζα όπου οι νεαροί είχαν πάει για το μπάνιο τους και για άγνωστο λόγο άρχισαν να μαλώνουν.

Η μία ομάδα επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, ενώ η άλλη, ειδοποίησε τους φίλους τους όπου μετέβησαν από άλλη περιοχή και περίμεναν τους νεαρούς στο Μετρό του Ελληνικού και άρχισε η συμπλοκή.

Ανάλογο περιστατικό, όχι όμως τόσο σοβαρό, είχε σημειωθεί πέρσι στην λεωφ. γραμμή «122 ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΣΑΡΩΝΙΔΑ» στα Πηγαδάκια της Βούλας, όταν εντός του λεωφορείου και εν κινήσει, έγινε συμπλοκή μεταξύ νεαρών χωρίς να υπολογίζουν καν τους άλλους επιβάτες, ενώ σύμφωνα με τον οδηγό, έπεφτε τόσο ξύλο μεταξύ τους που με δυσκολία μπόρεσε να κρατήσει το λεωφορείο εντός του οδοστρώματος. Το συμβάν έληξε όταν ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο κάλεσε την αστυνομία και κατέβασε τους νεαρούς κάτω.