Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Επίσκεψη Καραμανλή, Κεφαλογιάννη, Σταθόπουλου στο αμαξοστάσιο της Ο.ΣΥ στο Βοτανικό και στο Μετρό στο Σύνταγμα



Νέο ευχαριστήριο μήνυμα από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στους Εργαζόμενους στα ΜΜΜ κατά την επίσκεψη μαζί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Νίκο Σταθόπουλο στο Κέντρο Ελέγχου του Μετρό στο Σύνταγμα και στο αμαξοστάσιο λεωφορείων στον Βοτανικό


Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής ευχαριστεί για μία ακόμη φορά τους εργαζόμενους στα ΜΜΜ.

Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Καραμανλής έγραψε:

«Επίσκεψη μαζί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Νίκο Σταθόπουλο στο Κέντρο Ελέγχου του Μετρό στο Σύνταγμα και στο αμαξοστάσιο λεωφορείων στον Βοτανικό.

Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι οι άνθρωποι χάρη στους οποίους μπορεί να συνεχίζεται η ζωή στην πόλη. Οι άνθρωποι που φροντίζουν για τις ασφαλείς μετακινήσεις όσων εργάζονται σε νοσοκομεία, φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, όπου υπάρχει ανάγκη. Αυτή τη δύσκολη περίοδο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, με συνέπεια και υπευθυνότητα. Η κοινωνία μας στηρίζεται πάνω τους.

Τους ευχαριστούμε και έχουν τον σεβασμό όλων μας.»